📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oni tą babę wyciągają czy wpierdalają do środka bo się już pogubiłem.
Doczytałem opis. 5 mężczyzn aresztowano po próbie spalenia żywcem starej Afroafrykanki oskarżanej o czary mary, hokus pokus
Widać było, że tej co przybiegła z wiaderkiem bardzo zależało aby ugasić ogień. Bardziej "na odpierdol" się tego nie dało zrobić. A może nie angażowała się bo wiedziała, że ma wiaderko ale w całej wiosce nie ma wody
Młoda wrzuciła wiaderko do "ogniska", bo bała się że każą jej zapierdalać po wodę 10km.
Sam byś puste wiadro wrzucił, gdybyś nie wiedział jak woda wygląda
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chuja prawda, media jak zwykle zakłamują prawdę, czarnuchy podpaliły dom i wjebali tam starą babkę, bo mieli jej dość a wyglądałoby to na wypadek, wzieli tylko wiaderko ze środka, bo było im szkoda, oto dowód.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
crossdressphyxia napisał/a:
Chuja prawda, media jak zwykle zakłamują prawdę, czarnuchy podpaliły dom i wjebali tam starą babkę, bo mieli jej dość a wyglądałoby to na wypadek, wzieli tylko wiaderko ze środka, bo było im szkoda, oto dowód.
ale faja hahahahaha
coldblood16 napisał/a:
Afroafrykanki
A cóż to za nowotwór językowy?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów