Panowie z żandarmerii wojskowej ujawnili swoje uczucia wobec zatrzymanych bandytów herbu da Silva
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
tam policjanci na szkoleniach raczej nie uczą się kodeksów czy etyki
kiedy patrzę na brazylijskie interwencje śmiać mi się chce z tych naszych Sebków, co się napinają na 100%
"powiedzcie matce że mnie bijo" "kameruj kameruj", "jest wszystko nagrane" "ale za co, że sobie szli?"
kiedy patrzę na brazylijskie interwencje śmiać mi się chce z tych naszych Sebków, co się napinają na 100%
"powiedzcie matce że mnie bijo" "kameruj kameruj", "jest wszystko nagrane" "ale za co, że sobie szli?"
tam to normalna procedura.zamiast pierdolenia"masz prawo nic nie mówić,prawo do adwokata"kilka kopw na łeb reguluje relacje między zatrzymanym a funkcjonariuszem
tak powinno traktować się bandziorów wpierdol na dzień dobry a nie to co u nas się cackają nagrywają itp
Prawidłowa reakcja. Wpierdol i do paki.
Ludziom odjebało od tego "a co jeśli jest niewinny" są pewne granice. Jedna sprawa kiedy sąa dowody, inna sprawa kiedy są przypuszczenia.
A tak, nie można nikomu nawet złego słowa powiedzieć, bo oskarżyć może. Jak dla mnie każdy kogo policja chce zatrzymać w celu przesłuchania/ odbycia kary, powinna normalnie używać siły jeżeli odmawia współpracy. Policja jak chce to itak znajdzie sposób, żeby upierdolić komuś życie.
A tak, nie można nikomu nawet złego słowa powiedzieć, bo oskarżyć może. Jak dla mnie każdy kogo policja chce zatrzymać w celu przesłuchania/ odbycia kary, powinna normalnie używać siły jeżeli odmawia współpracy. Policja jak chce to itak znajdzie sposób, żeby upierdolić komuś życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów