📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem w szoku, że nie spanikowała.
bercisko napisał/a:
Dlatego dla bezpieczeństwa kabina powinna być zamykana od zawnątrz na skobel kłódkę
I przez faceta
Ani okienko ani samolot, ale łap piwo na zachętę Necro
I można nie drzeć ryja? Da się?
na bank baba coś zrobiła, źle nie zapięła jakiegoś zabezpieczenia albo coś jestem tego pewien na 100%
To chyba Klasa zmywarki A+++ trzeba sporo dopłacić ale jak widać WARTO !!!
dlatego trzeba na ryju mieć google prawdziwego japonskiego kamikadze
Teraz ma latające cabrio
Słowo, którego szukacie to: Owiewka
I chuj, w czasie lotu już jej nie zamkniesz
I chuj, w czasie lotu już jej nie zamkniesz
REsadER napisał/a:
szybowiec
Nie szybowiec a samolot akrobacyjny w stylu Extra-300 gdzie dla lepszej widoczności, cała owiewka jest jednym elementem, otwieranym na bok.
Widać że po otwarciu się, pierwsze co robi to zdejmuje obroty na przepustnicy.
Ale jak to, tak bez głupiego darcia ryja, z pełnym opanowaniem... To nie może być kobietą
Przynajmniej nie darła japy jak większość tępych dzid.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów