Takie zdanie na temat Pudziana, ma jego były trener
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja naprawdę lubię łapać i rzucać...
Ja pierdole, co to za kółko wzajemnej adoracji? Pooglądajcie sobie inne wywiady i rozmowy z Okińskim, gościu nie potrafi złożyć porządnie zdania, a dopierdala sie do Pudziana. Trener który chce zyskać pięć minut sławy bo jeździ po swoich byłych zawodnikach- żałosne.
Każdy kurwa znawca, w chuj komentarzy, a tylko jedna osoba poprawnie napisała nazwisko - OKNIŃSKI i jeszcze zwróciła na to uwagę. No ale na chuj czytać inne komentarze jak się bierze udział w dyskusji?
zamknij ryj mieka buło, bo Najmana spuszcze ze smyczy
,,Chodziło mi o to, nie chodziło mi o to" No kurwa inteligent
ten okniński to chyba jeszcze więcej koxu ma w dupie, widać po mordzie, zakazana fest
kazdy z tych co na silowni nie byl wie najlepiej o cyklowaniu.. no tak, tak bo po cyku to jest sila na bieganie 3 minuty po ringu.
niektorzy jak cos pierdolna to tylko sie za glowe zlapac. najwiecej to wiedza deski i grubasy.
niektorzy jak cos pierdolna to tylko sie za glowe zlapac. najwiecej to wiedza deski i grubasy.
zauwazcie mały szczegół, ze oni smieja sie z ludzi, ktorzy juz coś w zyciu powaznego osiągneli, np najman z saleta, pozniej pudzian, teraz burneika, smiech typowe polaczki z zawiścia do kogos kto coś w zyciu robi i to ich boli
Pocieszają się chłopaki wzajemnie...
Najman sie smial na poczatku bo nie bylo o nim, potem padlo "Najmanowi kazdy przysrywa" az sam przytaknal (1:10) <--- i juz sie nie smial
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów