Takie zdanie na temat Pudziana, ma jego były trener
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O ile irytuje mnie to modne nabijanie sie z najmana to tu sie zachowal jak zjeb. Chichra sie jak panienka bo chwilowo maja brechty z kogos innego niz on.
Okiński jest wart Najmana a Najman Jego. Dobrali się najlepiej.
pucuje przy najmanie Ale nie powiecie ,że czasem śmiesznie mówił Teraz na pewno pudzian by bo zmiażdżył jak chciał
Hm. Metallica tak cieńko przędzie, że Hetfield programy dla wp czy czegoś tam nagrywa? oO I czemu najman ciągle jest w tym programie? Jedy na knajpa w której z niego się nie śmieją?
M.N - "ja nic nie mówię, bo ze mną wygrał"
to ja się pytam kto z nim nie wygrał
to ja się pytam kto z nim nie wygrał
Kurwa. Wygląd, wyraz twarzy tego Okińskiego sugerował mi, że prawdopodobnie jest debilem. Teraz gdy otworzył jape co do tego nie mam żadnych wątpliwości
Ojoj, Pudzianka urazili jacyś malutcy ludzie. No złóżmy się jeszcze na kwiaty, bo się przecież popłakał nasz Mariuszek.
Okniński to prowokator. Jest dosyć dobrym trenerem i to on praktycznie organizował pierwsze turnieje mma w Polsce, no ale z głową ma trochę problemów. Chuj tam, zaczne hejt, jak on zacznie obrażać prawdziwych zawodników, a nie tylko i wyłącznie freaków.
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów