No kurwa zacne. Jaki kraj takie flashmoby. Gościu ma takie parcie na szkło, że zamiast pokazywać zakłopotanie czy zażenowanie wkręconych to wiecznie swój ryj wsadza. Kolejny lider jakiejś zasranej partii politycznej bo jakoś tych cymbałów, co mu tworzą sztuczne tłumy musiał zwabić.
Z tego co wiem to byli jego widzowie. A co do polskich pranków to są słabe w porównaniu do zagranicznych ale co nasze to nasze
Wydaje mi się że naprawdę musi być kurewskie bezrobocie w Polsce skoro młodzi ludzie zamiast iść do pracy albo zrobić cokowliek pożytecznego to kręcą takie żenujące zjebane pseudośmieszne nibypozytywne pożałowania godne filmiki. Kurwa widać że sami czują że jest to suche no ale nie mają nic mądrzejszego do roboty. Poza tym chyba myślą że to "epickie", "mega", "legendarne", itp . I tu słowa prawdy - nie, nie jest to fajne ani śmieszne.
Słuchaj pierdolisz głupoty. Ravgor pracuje i bardzo mnie wkurwia jak ktoś pisze o cipie a w niej nie był
bardzo śmieszne, boki zrywać normalnie
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866kurwa sadistic sie powinien nazywać complainistic, bo co jakiś polaczyna wpadnie na jakis pomysł nie ważne czy pozytywny czy nie to każdy i tak znajdzie dziure w całym, że to, że tamto, że chuj wam w dupe. Mi sie podobała inicjatywa, dziekuje dobranoc.
Dokładnie, do pierdolenia smutów w komentarzach to jest pół polski, dojebać się do jakiegoś gościa, że zamiast zrobić coś dla kraju to filmiki nagrywa a sami przez całe życie chuja zrobili, ja pierdole gdzie ja mieszkam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów