📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
maksymilian45 napisał/a:
Dlatego trenuje MMA.
Nie znasz dnia ani godziny w której wyskoczy Ci taki przygłup. Lewy prawy i po sprawie Przy większej liczbie przygłupów przydają się inne umiejętności sztuk walki. Pozdro dla trenujących.
Trafisz kiedyś na kogoś z pałką teleskopową to ci te łapy przy samej dupie poupierdala. Z innych umiejętności przy większej ilości proponuję spierdoling
Krynek
Jeżeli wolisz być pizda całe życie ( bez obrazy ) i spierdalać na drugą stronę ulicy jak zobaczysz dresiarzy to twoja sprawa. Życie jest za krótkie aby być "małym" i "pizdowatym." Wykorzystam je w pełni. Takie pierdolenie o pałce teleskopowej to wiesz... możesz dzieci w przedszkolu straszyć. Co innego mieć taką pałkę a druga sprawa to użycie jej przeciwko takiemu dzikowi jak ja
Zanim się zamachnie dostanie kopniaka na ryj i skończy się kozaczenie
Jeżeli wolisz być pizda całe życie ( bez obrazy ) i spierdalać na drugą stronę ulicy jak zobaczysz dresiarzy to twoja sprawa. Życie jest za krótkie aby być "małym" i "pizdowatym." Wykorzystam je w pełni. Takie pierdolenie o pałce teleskopowej to wiesz... możesz dzieci w przedszkolu straszyć. Co innego mieć taką pałkę a druga sprawa to użycie jej przeciwko takiemu dzikowi jak ja
Zanim się zamachnie dostanie kopniaka na ryj i skończy się kozaczenie
kurwa az sie ucieszylem jak zobaczyłem odwrocenie akcji piwko dla Ciebie
Już myślałem, że nigdy nie wysiądą i im nie najebią. 3 na 2, z czego jeden bez ręki i tak się dali poniewierać..
Dziwi mnie tylko jedno: Jak Ci dwaj napierdzielali ich w aucie a później ten jednoręki bandyta okładał tego typa to nikt nie przyszedł ani nikt się specjalnie nie zainteresował. Ale jak akcja nabrała rozmachu to widownia jak na narodowym
Siedziały pizdy w trójkę, a dwóch w czym jeden kaleko kopało im auto, parodia.
A ty trenujący MMA poczekaj, aż trafisz na dresa z krakowa i nagraj wtedy filmik jak mu łamiesz kark z półobrotu w kostkę, a łokciem blokujesz maczetę.
A ty trenujący MMA poczekaj, aż trafisz na dresa z krakowa i nagraj wtedy filmik jak mu łamiesz kark z półobrotu w kostkę, a łokciem blokujesz maczetę.
3 na 1,5 =]
swoją drogą, jak kolesie się rzucają i tłuką samochód to się nic nie dzieje a jak zaczynają dostawać wpierdol to już się dziadki obrońcy zlatują...
swoją drogą, jak kolesie się rzucają i tłuką samochód to się nic nie dzieje a jak zaczynają dostawać wpierdol to już się dziadki obrońcy zlatują...
Masterof napisał/a:
Siedziały pizdy w trójkę, a dwóch w czym jeden kaleko kopało im auto, parodia.
Kolejny co kompletny brak umiejętności do walki wręcz nadrabia sprawnym poruszaniem się po klawiszach klawiatury.
Nigdy nie byłem i nie będę w Krakowie, także maczety mi nie straszne. Trenuje bo lubie, trenuje bo kocham to. Robie to dla siebie. Fakty są takie że lepiej posiadać umiejętności samoobrony niż nic nie potrafić i chodzić obsranym w nocy lub po dzielnicach gdzie gimnazjaliści sieją terror. Fakt - jak wyskoczy świr z gnatem czy scyzorykiem trzeba do tego inaczej podejść. Nie jest powiedziane że załatwie go jednym kopniakiem. Jeżeli on coś potrafi i ja coś potrafie to nie skończy się to na jednym ciosie. Jeżeli to jakaś pizda-kozak czyli jednostrzałowiec. Sam zaczynając treningi widziałem jaka jest przepaść pomiędzy mną a osobami już trenującymi. Kompletnie nie wiedziałem co robić, jak się obronić, jak uderzać. Nigdy nie zrezygnuję z treningów i będę się dalej rozwijał
Pozdro dla ludzi robiących coś ze swoim życiem, wyglądem, sylwetką, poczuciem bezpieczeństwa. "Small progress is better than no progress"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów