📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pojebani ludzie
tylko czekać, aż powstanie organizacja putinjugent kolesi i niepełnosprawnych którzy będą bić wszystkich pod pretekstem że to Polak, Żyd czy Łotysz za swoją biede i brak możliwości rozwoju.
jednoręki bandyta hehe bo ten drugi to chyba po Wódce
tylko czekać, aż powstanie organizacja putinjugent kolesi i niepełnosprawnych którzy będą bić wszystkich pod pretekstem że to Polak, Żyd czy Łotysz za swoją biede i brak możliwości rozwoju.
jednoręki bandyta hehe bo ten drugi to chyba po Wódce
W chuj pozytywne zakończenie. Chciałem już napisać "Jak można dać się tak jak pizda zlać"
Może jako rodowity Krakus, zabiorę głos w tej debacie Na pierwszy rzut oka koleś "mono" wygląda jak by miał rękę w kieszeni. Nie wiem jak jest w innych rejonach kraju, ale u nas to znaczy tyle, ze coś tam ma. Najczęściej nóż, a wtedy sprawa się komplikuje bo chujki wyciągają go nie na początku , tylko jak ktoś im oddaje. Nie dziwie się gościowi po prawej, ze dawał się okładać szczególnie, ze typ nawet mocno nie bil. Wyczekał moment i odjebal dwóch. Trochę nie udolnie, ale bezpiecznie. Skąd mógł wiedzieć ze tamten to kaleka
Troche jak Songo z DragonBalla, dopiero jak wpierdol dostał to zyskał nadludzkie siły ;D
widzę mamy tu eksperta MMA. prawda jest taka ze nawet z dwoma możesz nie dać rady nawet jakbyś był nie wiem jakim mistrzem. Ja osobiście noszę gaz i na dwóch starczy spokojnie żeby obezwładnić.
Gostek który wyszedł z kopanego samochodu sądzę że zbyt lajtowo potraktował napastnika.
Miał widoczną przewagę, za taką zniewagę mógł mu pokazać ten asfalt z bliska
Miał widoczną przewagę, za taką zniewagę mógł mu pokazać ten asfalt z bliska
jak ten monoramienny i drugi pajac napierdalało auto i ludzi w aucie to nikogo nie było a jak wyszli zeby najebac tamtym to od razu zbiorowisko kurwa
to sie frajerzy zdziwili. kozaki pierdolone, tylko czemu ci atakowani tak późno zaczęli się bronić. ale lepiej późno niż wcale
Nie rozumiem jednego. Siedzieli w tym aucie przynajmniej w trojke. Kurwa, nie mogli od razu wyjsc jak burda była i najebać gościom? Typiarze butują auto, a ziomek sobie wychodzi z auta i gdzies dzwoni. Co za pizda.
i prawidłowo, takich cwaniaków gazem w morde i na policje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów