📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spoiler : Czarna wjebała białej ( widać po małpie że ma jakieś doświadczenie w walce musiała sie prać wcześniej z inna laską ) ;D
Kurwa nowy rekord. 2:08 zwaliłem dwa razy
żaden cycek nie wyskoczył i drą ryje jak w murzyńskim getcie - zdecydowanie radzę przyciszyć lub wyłączyć dźwięk, no i żaden cycek nie wyskoczył Znaczy było już blisko, ale jakaś kurwa w 0:40 poprawiła czarnulce stanik no i żaden cycek nie wyskoczył
Tak mysle, ze widzac taka sytuacje nie uderzylbym tej w dosiadzie, ale tak zlapal bym ja za reke i szarpna ze kosc ze stawu by wyleciala wtedy jestem kryty a ona mialaby nauczke.
No nie ukrywam że w tej szarpaninie liczyłem na pokaz cyca lub pieroga.
ten kto to kręcił chyba walił sobie gruchę w trakcie bo obraz trzęsie jak skurwysyn
ha ha ha głupie kurwy ;D
@lajtek12
I tylko żeby pocisnąć jakiemuś czarnemu... Tyś widział kiedykolwiek murzyna? Czy tak tylko dla zasady?
Dzisiaj ktoś już pomylił meksykanów z ciapatymi. Teraz normalną białą (lekko opaloną, mamy kurwa czerwiec) laskę z murzynem mylić. Ale wy ograniczeni jesteście...
I tylko żeby pocisnąć jakiemuś czarnemu... Tyś widział kiedykolwiek murzyna? Czy tak tylko dla zasady?
Dzisiaj ktoś już pomylił meksykanów z ciapatymi. Teraz normalną białą (lekko opaloną, mamy kurwa czerwiec) laskę z murzynem mylić. Ale wy ograniczeni jesteście...
Ta na glebie, to nie jest ta ruda co dostała kiedyś szpadlem w banie? A nie, tamta miała fajniejszą dupę. Piwko leci za fajt samic.
ruchałbym
Jej stara zarla beton ze ma taki twardy łeb?
lajtek12 napisał/a:
Spoiler : Czarna wjebała białej ( widać po małpie że ma jakieś doświadczenie w walce musiała sie prać wcześniej z inna laską ) ;D
Ona jest kurwa czarna? Czy jestem ślepy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów