Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry materiał, dawno nie widziałam tak superowego nagrania w takiej jakości i na dodatek jeszcze rypiące sie ruskie mordy. Piwko, a mało daje.
komarecka chcesz sie ruhac ze mna ???
A jak zasłużyli?
nawet jak zasłużyli, to ten z pretensjami wyjaśnia 1-1, jeżeli jest w tym wieku, albo ktoś starszy w zastępstwie, a nie rzucać się w takiej przewadze.
teraz po prostu wynajął bym najlepszego prawnika w kraju i tak bym ich prawnie pozamiatał że ich rodzina musiała by wpierdalać gówno do końca życia żeby wyrobić na zapłate odszkodowania
Po co bulić latami za prawnika, jak wystarczy od razu iść do sędziego...
Dobry materiał, dawno nie widziałam tak superowego nagrania w takiej jakości i na dodatek jeszcze rypiące sie ruskie mordy. Piwko, a mało daje.
Ja to ogólnie się zastanawiam która dziewczyna ogląda takie rzeczy bo moja to mi mówi że jestem popierdolony jak pokazuje jej rozczłąkowane ciało albo jakąś egzekucje -,-
Wkurwiają mnie takie pajace, mądre to i odważne kiedy kumpli ma pod ręką. Naprawdę ciężko mi zrozumieć jak nisko trzeba upaść aby zachować się tak niehonorowo. Za moich czasów w polskich szkołach wszystkie walki były jeden na jeden. Gdzie się podział archetyp honorowego złoczyńcy? Takiego przeciwnika którego nie tylko się boisz ale i szanujesz? Kto z nas nie chciał być jak chociażby Hrabia Dooku? Czy Darth Vader? Widać dzieci które za młodu nie oglądały lub nie czytały opowieści, nie wyrosną nawet na porządnych złoczyńców. Jak widać w Rosji dokonuje się taki sam upadek społeczeństwa jak w Brazylii, a wszystko przez zanik jakiejkolwiek kultury.
Pierdolenie. Niedawno u nas też była akcja jak młode psycholki biły uczennicę . Tak samo nasz filmik na pewno trafił do Rosji, gdzie śmieją się jaka w tej Polszy dzicz.
Zresztą to mi wygląda na jakieś coś ala obrzędy kibolskie. W sensie dołączenie to grupy czy jakaś inna cholera
Tyle ode mnie w tym temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów