18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Angevil 2019-01-22, 23:19
Ojciec z matką dobrze wychowa to się nie podoba że kujony... Ks swojego pośle na jakieś mma czy inne walki. I żaden mistrz nie będzie mu radził unikania walek.
Zgłoś
waldusreso 2019-01-22, 23:27
przeciętny dzień z życia nastoletniego kacapa.....
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2019-01-22, 23:28
A jak zasłużyli?
Zgłoś
markop4321 2019-01-23, 0:44 2
Z tego co zrozumiałem to Wsadzili siostrze jednego z nich w Żopu bez pytania
Zgłoś
KebabRemover 2019-01-23, 0:45
Komarecka napisał/a:

Dobry materiał, dawno nie widziałam tak superowego nagrania w takiej jakości i na dodatek jeszcze rypiące sie ruskie mordy. Piwko, a mało daje.

komarecka chcesz sie ruhac ze mna ???
Zgłoś
Aftar2 2019-01-23, 0:52 2
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

A jak zasłużyli?

nawet jak zasłużyli, to ten z pretensjami wyjaśnia 1-1, jeżeli jest w tym wieku, albo ktoś starszy w zastępstwie, a nie rzucać się w takiej przewadze.
Zgłoś
mateuszsadoltzr 2019-01-23, 1:13 6
Kiedyś wynająłbym miastowych chłopaków żeby ich połamali jak by mi tak syna skatowali, ale teraz po prostu wynajął bym najlepszego prawnika w kraju i tak bym ich prawnie pozamiatał że ich rodzina musiała by wpierdalać gówno do końca życia żeby wyrobić na zapłate odszkodowania
Zgłoś
jacek44 2019-01-23, 1:23
banda zamaskowanych pizdeczek bije 3 gości którzy nawet nie chcą im oddać... Wkurwiłem się tylko.
Zgłoś
C................n 2019-01-23, 2:31 1
Ja to nie rozumiem, jakim trzeba być cienkim bolcem, żeby taki oklep przyjąć bez uśmiechu na gębie. Ja to przyjmowałem w dzieciństwie i zapisywałem sobie w pamięci, kogo potem zniszczyć. Ostatni skurwiel z mojej listy stracił pracę w wieku 32 lat.
Zgłoś
p................a 2019-01-23, 2:48
Co za debile, zamiast obić mordy podejrzanym etnicznie to biją swoich
Zgłoś
mygyry 2019-01-23, 8:28
mateuszsadoltzr napisał/a:

teraz po prostu wynajął bym najlepszego prawnika w kraju i tak bym ich prawnie pozamiatał że ich rodzina musiała by wpierdalać gówno do końca życia żeby wyrobić na zapłate odszkodowania

Po co bulić latami za prawnika, jak wystarczy od razu iść do sędziego...
Zgłoś
ShiroPlKuRi 2019-01-23, 9:09
Komarecka napisał/a:

Dobry materiał, dawno nie widziałam tak superowego nagrania w takiej jakości i na dodatek jeszcze rypiące sie ruskie mordy. Piwko, a mało daje.

Ja to ogólnie się zastanawiam która dziewczyna ogląda takie rzeczy bo moja to mi mówi że jestem popierdolony jak pokazuje jej rozczłąkowane ciało albo jakąś egzekucje -,-
Zgłoś
nano50 2019-01-23, 10:03
ktosjestem napisał/a:

Wkurwiają mnie takie pajace, mądre to i odważne kiedy kumpli ma pod ręką. Naprawdę ciężko mi zrozumieć jak nisko trzeba upaść aby zachować się tak niehonorowo. Za moich czasów w polskich szkołach wszystkie walki były jeden na jeden. Gdzie się podział archetyp honorowego złoczyńcy? Takiego przeciwnika którego nie tylko się boisz ale i szanujesz? Kto z nas nie chciał być jak chociażby Hrabia Dooku? Czy Darth Vader? Widać dzieci które za młodu nie oglądały lub nie czytały opowieści, nie wyrosną nawet na porządnych złoczyńców. Jak widać w Rosji dokonuje się taki sam upadek społeczeństwa jak w Brazylii, a wszystko przez zanik jakiejkolwiek kultury.

Pierdolenie. Niedawno u nas też była akcja jak młode psycholki biły uczennicę . Tak samo nasz filmik na pewno trafił do Rosji, gdzie śmieją się jaka w tej Polszy dzicz.

Zresztą to mi wygląda na jakieś coś ala obrzędy kibolskie. W sensie dołączenie to grupy czy jakaś inna cholera
Zgłoś
cysiu87 2019-01-23, 10:14
Rosyjskie ścierwa bez Honoru. Tfu dla takich cwaniaczków mocnych w grupie złapało by się takiego jednego cwela gdzieś to by w nachy narobił. Zero szacunku i politowania dla takich osób.
Zgłoś
stroona 2019-01-23, 10:16
Pierdolicie bez sensu ! Widzicie szaliki klubów sportowych na ryjach tych gnojków ? Pewnie skopali chłopaków tylko dla tego, że nie kibicują ich klubom, albo że nie interesują się piłką. Mówicie, że to Rosja, stan umysłu, a kurwa w każdym kraju zwykłe osoby dostają wpierdol od kiboli, takim ludziom powinno się ścinać łby, bez znaczenia ile mają lat, bo za jakiś czas kogoś zakatują, potną maczetami i zjedzą ze smakiem w rosole.
Tyle ode mnie w tym temacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem