Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja to nie rozumiem, jakim trzeba być cienkim bolcem, żeby taki oklep przyjąć bez uśmiechu na gębie. Ja to przyjmowałem w dzieciństwie i zapisywałem sobie w pamięci, kogo potem zniszczyć. Ostatni skurwiel z mojej listy stracił pracę w wieku 32 lat.
czemu prace nie zycie?
w sumie to chyba nawet za słabo dostali
edit: pobili nawet kilka dziewczyn z tego co wynika w późniejszym dialogu więc tym bardziej zasłużenie
Ktoś zna język tych mongołów, żeby przetłumaczyć o co chodzi?
Wiedzieli że nie warto bo potem bardzo boli
czemu prace nie zycie?
Jeśli w ogóle rozważasz możliwość zabicia innego człowieka w kontekście prześladowań z dzieciństwa... to leć w tej sekundzie do szpitala psychiatrycznego i każ się zamknąć
Ja to ogólnie się zastanawiam która dziewczyna ogląda takie rzeczy bo moja to mi mówi że jestem popierdolony jak pokazuje jej rozczłąkowane ciało albo jakąś egzekucje -,-
Zmien dziewczyne, skoro nie rozumie twojego hobby albo nie podoba jej sie to jak spedzasz czas ogladajac sadola to pizda a nie dziewczyna.
Zmien dziewczyne, skoro nie rozumie twojego hobby albo nie podoba jej sie to jak spedzasz czas ogladajac sadola to pizda a nie dziewczyna.
Takch jak ty nie ma wiele :/
O skurwysyny! Chłopaków uratowało tylko to, że mieli grube, zimowe ubranie inaczej mogłoby się to dla nich skończyć nawet i tragicznie.
Ktoś zna język tych mongołów, żeby przetłumaczyć o co chodzi?
Dostali wpierdol bo we 3 pobili bogu ducha winna dziewczyne i z tego co zrozumialem zrobili to przy matce tej dziewczyny, bo jednemu cos sie nie spodobalo. Mysleli ze jak przyjda i uklekna to zostanie im wybaczone, ale odnosze wrazenie ze ten w kominiarce to albo jej brat albo bardzo dobry kolega. W sumie zasluzony wpierdol bo jakby mi syn przyszedl do domu sie poskarzyc ze go pobili bo najpierw on z 2 kolegami pobil jakas dziewczyne to jescze sam bym mu wpierdolil.
Przy okazji tych 2 dostalo najwiecej bo sie glupokowato smiali kleczac...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów