Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Chodzić w kraju gdzie nie toleruje się tęczowych bojowników wyglądając jak... tak jak wyglądał... to tak jakbym ja się wybrał na warszawską pragę w bluzie ŁKS ŁÓDŹ i był zdziwiony, że dostałem wpierdol.
Cytując Terry'ego Pratchett'a; to tak, jakby wejść w mokrym, miedzianym pancerzu, w czasie burzy na szczyt góry i wrzeszczeć, że bogowie to bękarty.
A ja się pytam gdzie jest Homokomando, gdzie... Przecież na tym filmie doskonale widać tych homofobów, więc czemu Homokomandosi nie ruszają do ataku?
Jaj nie mają? Albo mają tylko że aktualnie w dupie innego Homokomandosa...
Lepiej poświęcić jednego niż cały oddział
Macie link do jakiegoś artykułu na temat?
Niestety. Znalezione na ruskim telegramie.
Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Widziałem niestety tęczowe procesje. Krew mnie zalewa jak mieszają w to dzieci, idź bądź gejem gdzieś indziej...
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.
Do komunizmu to znacznie blizej lewakom i lpgeurortvagd, to sa dopiero nietolernacyjne skurwiele
Jedyne co mi się w tym chorym kraju podoba
Jak ci się tak podoba to zapierdalaj do nich i rób laskę putinowi.
Jesteś takim śmieciem jak wszyscy ruscy.
Ale ogarniasz - choć z grubsza - że on dostał wpierdol nie za to, że puka się z osobnikami tej samej, co on, płci?
Tylko za manifestowanie odmienności?
To jest naturalne zachowanie w stadzie. Każdy zoolog ci to potwierdzi, że tak działa natura zwierząt...
A ty chodzisz ubrany jak koledzy, jesz to co koledzy, 4obidz.to co koledzy, i pewnie ruchacie te same kozy, żeby nie być odmiennym?
Wystarczyło nie być pedałem.
Cieszy, że wracają stare, dobre czasy...
Pokaż kim jesteś ty, może też nam się coś nie spodoba
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.
Jeśli prawdą jest podany przez ciebie wiek, to jesteś niewiele młodszy ode mnie.
I raczej tak samo jak ja, powinieneś pamiętać że jeszcze tak z 15 lat temu nie było takiego szczucia ludzi homoseksualnych jak teraz.
Ja sam wobec nich byłem przez wiele lat obojętny. Są, to są. I tyle.
Więc co się zmieniło?
Wpychanie tego jebanego lpg wszędzie i wszystkim na siłę. Nie można spokojnie obejrzeć filmu czy serialu, bo prędzej czy później jakiś pedał wyskoczy. Pół biedy jeśli to zwykły film czy serial. Ale często to adaptacje powieści, które mają rzesze fanów, a jakiś matoł nagle robi z jakiejś postaci pedała. Tak po prostu...
I ty się dziwisz że ludzie ich nienawidzą. Niszczą co się da, tylko dlatego że jest zbyt mało pedalskie, a ty jeszcze masz czelność mówić o szacunku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów