Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Ale ogarniasz - choć z grubsza - że on dostał wpierdol nie za to, że puka się z osobnikami tej samej, co on, płci?
Tylko za manifestowanie odmienności?
To jest naturalne zachowanie w stadzie. Każdy zoolog ci to potwierdzi, że tak działa natura zwierząt...
Jeśli się zrównujesz do zwierzęcia w stadzie, to Twój problem, ja wolę być cywilizowanym człowiekiem. Coś sie kurwa nie podoba, to głowa w drugą stronę i ignorujesz, a nie zachowujesz się jak tępy neandertalczyk.
Do komunizmu to znacznie blizej lewakom i lpgeurortvagd, to sa dopiero nietolernacyjne skurwiele
Do komunizmu znacznie bliżej tym, którzy stosują komunistyczne metody. Komunistyczną metodą
jest m.in propaganda, prawda ekranu, rzeczywistość fasadowa czy jakkolwiek się to nazwie.
To rosyjski pocisk manewrujący Ch-55 znaleziono w Zamościu koło Bydgoszczy. Jak nieoficjalnie dowiedzieli się reporterzy RMF FM, takie są wstępne ustalenia Instytutu Technicznego Wojsk Lotniczych, który tworzy dla prokuratury ekspertyzę tego obiektu. O sprawie zrobiło się głośno pod koniec kwietnia, kiedy na wbite w ziemię szczątki kilkumetrowej rakiety natrafił w lesie przypadkowy świadek. [...] Nasi dziennikarze ustalili ponadto, że wojsko - wbrew obowiązkowi - nie powiadomiło prokuratury o naruszeniu polskiej przestrzeni powietrznej przez niezidentyfikowany obiekt.
Wygląda to tak, jakby polska armia zlekceważyła ten incydent albo chciała go ukryć Już samo podejrzenie naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej powinno skutkować zawiadomieniem organów ścigania.
Czujesz to, kurwa?
twitter.com/mblaszczak/status/1580952688246034437
rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-news-rmf-fm-biegli-wstepnie...
Mi się wydaje że tak. Chciałbys żeby Twoje dzieci takie spaczenie widziały? Że gość robi z siebie babe?
Nie popieram, ale rozumiem.
Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.
@Geraldinio
Mi się wydaje że tak. Chciałbys żeby Twoje dzieci takie spaczenie widziały? Że gość robi z siebie babe?
Dokładnie tak chcę! od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu się nie zwichnęła psychika, czy zmieniła orientacja seksualna., wbrew temu co trąbią pisowskie i kościelne oszołomy.
Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.
Lepiej bym tego nie ujął.
Najzabawniejsze jest to, że wielu z tych prawicowych ekstremistów, którzy mówią jak ludzie mają żyć i uczą moralności, sami się rozwodzą, ruchają ministrantów, grzmocą mężatki czy spierdalają oknami z klubu dla gejów, jak ci prawicowi węgierscy europosłowie
hipokryzja, obłuda, podłość i bezczelność.
kurka szkoda JBC afiszowania się nie popieram. Jakos 2 lata temu widzialem jak sie goście lizali w moim mieście- wiesz jaki to niesmak?! Dzieciaki się nawet wykrzywiały. Tak więc kolorowe kredki w pudełeczku nosze. Masakra!
Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.
Ta procesja chodzi od 1000 lat w Polsce a pedalstwo w przeciągu jednego pokolenia chce zmienić porządek świata. Ja nie latam po ulicy obnosząca się że swoimi dewiacjami, nie wchodzę do szkoły by przebierać się w dziewczęcych szatniach, nie chce uczyć dzieci że facet z dildemm na czole i drugim w dupie to normalność.
Dasz takim palec to ujebia ci rękę.
Dokładnie tak chcę! od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu się nie zwichnęła psychika, czy zmieniła orientacja seksualna., wbrew temu co trąbią pisowskie i kościelne oszołomy.
To pewnie do kościoła czy na procesje też będziesz z nimi chodził? Wyślesz na lekcje religii itp. W końcu od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu nie zwichnęła się psychika.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów