18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Oklep z ramienia kolektywu.
C................y • 2023-07-01, 8:15
Radziecki trybunał sprawiedliwości wydał wyrok. Koleżka otrzymuje kolektywny oklep.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Geraldinio 2023-07-01, 13:14
SkoPio1 napisał/a:

Ale ogarniasz - choć z grubsza - że on dostał wpierdol nie za to, że puka się z osobnikami tej samej, co on, płci?
Tylko za manifestowanie odmienności?
To jest naturalne zachowanie w stadzie. Każdy zoolog ci to potwierdzi, że tak działa natura zwierząt...

Jeśli się zrównujesz do zwierzęcia w stadzie, to Twój problem, ja wolę być cywilizowanym człowiekiem. Coś sie kurwa nie podoba, to głowa w drugą stronę i ignorujesz, a nie zachowujesz się jak tępy neandertalczyk.
Zgłoś
Tetrix 2023-07-01, 13:18 1
Ale wy wszyscy jestescie pierdoleni, jak dorosniecie i zaczniecie miec prawdziwe problemy to przestaniecie miec czas na zajmowaniem sie zyciem innych
Zgłoś
kolosasz 2023-07-01, 13:19 1
Exclip napisał/a:

Do komunizmu to znacznie blizej lewakom i lpgeurortvagd, to sa dopiero nietolernacyjne skurwiele

Do komunizmu znacznie bliżej tym, którzy stosują komunistyczne metody. Komunistyczną metodą
jest m.in propaganda, prawda ekranu, rzeczywistość fasadowa czy jakkolwiek się to nazwie.

Cytat:

To rosyjski pocisk manewrujący Ch-55 znaleziono w Zamościu koło Bydgoszczy. Jak nieoficjalnie dowiedzieli się reporterzy RMF FM, takie są wstępne ustalenia Instytutu Technicznego Wojsk Lotniczych, który tworzy dla prokuratury ekspertyzę tego obiektu. O sprawie zrobiło się głośno pod koniec kwietnia, kiedy na wbite w ziemię szczątki kilkumetrowej rakiety natrafił w lesie przypadkowy świadek. [...] Nasi dziennikarze ustalili ponadto, że wojsko - wbrew obowiązkowi - nie powiadomiło prokuratury o naruszeniu polskiej przestrzeni powietrznej przez niezidentyfikowany obiekt.

Wygląda to tak, jakby polska armia zlekceważyła ten incydent albo chciała go ukryć Już samo podejrzenie naruszenia polskiej przestrzeni powietrznej powinno skutkować zawiadomieniem organów ścigania.

Czujesz to, kurwa?

twitter.com/mblaszczak/status/1580952688246034437
rmf24.pl/raporty/raport-wojna-z-rosja/news-news-rmf-fm-biegli-wstepnie...
Zgłoś
Siriuz 2023-07-01, 13:34 5
Zgłoś
mlecz1323 2023-07-01, 13:51 2
@Geraldinio
Mi się wydaje że tak. Chciałbys żeby Twoje dzieci takie spaczenie widziały? Że gość robi z siebie babe?
Zgłoś
Makreks 2023-07-01, 13:55 5
Syn_Milionera napisał/a:

Nie popieram, ale rozumiem.

Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.
Zgłoś
BartusUkF 2023-07-01, 15:03 2
Co on mu tam gazem strzelił na początku? To się chłopaki widocznie bali tego "typa" skoro go gazem najpierw psikają xd
Zgłoś
Cruccu87 2023-07-01, 15:21
opon brak.
Zgłoś
zukosek 2023-07-01, 15:31 2
Ruskie sebiki zazdrosne, że typek ma więcej dziewczyn wokół siebie niż oni xD ortalionowi rycerze
Zgłoś
Geraldinio 2023-07-01, 16:05 4
mlecz1323 napisał/a:

@Geraldinio
Mi się wydaje że tak. Chciałbys żeby Twoje dzieci takie spaczenie widziały? Że gość robi z siebie babe?

Dokładnie tak chcę! od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu się nie zwichnęła psychika, czy zmieniła orientacja seksualna., wbrew temu co trąbią pisowskie i kościelne oszołomy.

Makreks napisał/a:

Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.

Lepiej bym tego nie ujął.
Najzabawniejsze jest to, że wielu z tych prawicowych ekstremistów, którzy mówią jak ludzie mają żyć i uczą moralności, sami się rozwodzą, ruchają ministrantów, grzmocą mężatki czy spierdalają oknami z klubu dla gejów, jak ci prawicowi węgierscy europosłowie
hipokryzja, obłuda, podłość i bezczelność.
Zgłoś
TorkilKoval 2023-07-01, 16:26
naród do utylizacji
Zgłoś
mlecz1323 2023-07-01, 16:34 2
@geraldinio
kurka szkoda JBC afiszowania się nie popieram. Jakos 2 lata temu widzialem jak sie goście lizali w moim mieście- wiesz jaki to niesmak?! Dzieciaki się nawet wykrzywiały. Tak więc kolorowe kredki w pudełeczku nosze. Masakra!
Zgłoś
Adenoid_Hynkel 2023-07-01, 19:17 3
Geraldinio napisał/a:

Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.

Ta procesja chodzi od 1000 lat w Polsce a pedalstwo w przeciągu jednego pokolenia chce zmienić porządek świata. Ja nie latam po ulicy obnosząca się że swoimi dewiacjami, nie wchodzę do szkoły by przebierać się w dziewczęcych szatniach, nie chce uczyć dzieci że facet z dildemm na czole i drugim w dupie to normalność.
Dasz takim palec to ujebia ci rękę.
Zgłoś
mazga50 2023-07-01, 20:38
Jakaś inicjatywa anty-tęczowa chyba.
Zgłoś
Siriuz 2023-07-01, 20:53 1
Geraldinio napisał/a:

Dokładnie tak chcę! od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu się nie zwichnęła psychika, czy zmieniła orientacja seksualna., wbrew temu co trąbią pisowskie i kościelne oszołomy.

To pewnie do kościoła czy na procesje też będziesz z nimi chodził? Wyślesz na lekcje religii itp. W końcu od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu nie zwichnęła się psychika.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem