18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Oklep z ramienia kolektywu.
C................y • 2023-07-01, 8:15
Radziecki trybunał sprawiedliwości wydał wyrok. Koleżka otrzymuje kolektywny oklep.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
żmij 2023-07-01, 21:12
Makreks napisał/a:

Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.

Rozumie niechęć. Ja także ją rozumiem. Nie popiera kopania po ryju.
Zgłoś
Geraldinio 2023-07-01, 21:19
Siriuz napisał/a:

To pewnie do kościoła czy na procesje też będziesz z nimi chodził? Wyślesz na lekcje religii itp. W końcu od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu nie zwichnęła się psychika.

Wiem, że to może być dla Ciebie szokujące, ale na lekcje religii moje dzieci nie chodzą, bo same doszły do wniosku, że to jedno wielkie GÓWNO. Nie miałem na to żadnego wpływu, to decyzja nastolatków, gdyby chciały, to by chodziły. Na tym polega różnica między totalitarnym reżimem który popierasz, a wolnością i demokracją,
Zgłoś
Siriuz 2023-07-01, 23:12 1
Geraldinio napisał/a:

Wiem, że to może być dla Ciebie szokujące, ale na lekcje religii moje dzieci nie chodzą, bo same doszły do wniosku, że to jedno wielkie GÓWNO. Nie miałem na to żadnego wpływu, to decyzja nastolatków, gdyby chciały, to by chodziły. Na tym polega różnica między totalitarnym reżimem który popierasz, a wolnością i demokracją,

A to spoko, byleś nie miał problemu z dzieciakami, które uznają LGBT i lewactwo za jedno wielkie gówno
Zgłoś
Folur 2023-07-02, 0:09
ale gównoburza w komentarzach nie wiedziałem że aż tak wielu krypto siedzi na sadolu
Zgłoś
szwarc_one 2023-07-02, 6:20 1
Przyznam że trza mieć jaja żeby się tak nosić za Polską wschodnią granica hehe
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-02, 6:57 3
Geraldinio napisał/a:

Jeśli się zrównujesz do zwierzęcia w stadzie, to Twój problem, ja wolę być cywilizowanym człowiekiem. Coś sie kurwa nie podoba, to głowa w drugą stronę i ignorujesz, a nie zachowujesz się jak tępy neandertalczyk.

Ciekawe rzeczy wypisujesz.
Szkoda że nie dopisałeś że to właśnie wy doprowadziliście do tego że nie ma już w którą stronę głowy obrócić, bo wszędzie te jebane tęczowe szmaty. Filmu czy serialu też nie włączysz bez tego aby jakichś pedałów nie musieć oglądać.

Po za tym.
Większość lewaków uważa się za "ateistuf" i "darwinistuf". I jak jakąś mantrę ciągle powtarzają że człowiek nie został stworzony przez Boga, tylko wykształcił się w procesie ewolucji.

Skoro tak, to czemu tej teorii ewolucji teraz zaprzeczacie?
Darwin jasno się wyraził, że każdy gatunek, aby się rozwijać musi dbać o silną pulę genów. A co za tym idzie, eliminować słabe, bezużyteczne osobniki.
Więc chyba jasne, że w interesie naszego gatunku jest właśnie eliminacja takich ciot. Już nie chodzi o to że taka pizda przekaże swoje geny, bo w to raczej nie wierzę, tylko to że marnuje tlen i inne zasoby, które są innym potrzebne.
Zgłoś
ratford 2023-07-02, 9:26 1
Geraldinio napisał/a:

Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.

boli cie procesja?! to zapierdalaj w Boże Ciało do roboty, antypolaczku.
Zgłoś
Geraldinio 2023-07-02, 10:41 1
Pan_Cernik napisał/a:

Szkoda że nie dopisałeś że to właśnie wy doprowadziliście do tego że nie ma już w którą stronę głowy obrócić, bo wszędzie te jebane tęczowe szmaty. Filmu czy serialu też nie włączysz bez tego aby jakichś pedałów nie musieć oglądać.
(...).

Jak widzisz na każdym rogu geja i załącza ci się agresor, to masz poważne problemy psychiczne. Trzeba być mocno niezrównoważonym, żeby uważać, że jak coś Tobie nie odpowiada, to inny też nie może tego robić.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-02, 13:33 2
Widać, skąd nasi rodzimi homofobi czerpią wzorce. Nie możecie się doczekać ruskiego miru, co?

Geraldinio napisał/a:

Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.

Oni nie ruchają wcale i muszą na kimś odreagować swoje seksualne frustracje. A te są tym większe, im dłużej jadą na ręcznym.

Pan_Cernik napisał/a:

Po za tym.

Bo musisz czasem wyjść z domu, a nie oglądać seriale, wtedy zobaczysz rzeczywistość.

Pan_Cernik napisał/a:

Większość lewaków uważa się za "ateistuf" i "darwinistuf". I jak jakąś mantrę ciągle powtarzają że człowiek nie został stworzony przez Boga, tylko wykształcił się w procesie ewolucji.
Skoro tak, to czemu tej teorii ewolucji teraz zaprzeczacie?
Darwin jasno się wyraził, że każdy gatunek, aby się rozwijać musi dbać o silną pulę genów. A co za tym idzie, eliminować słabe, bezużyteczne osobniki.
Więc chyba jasne, że w interesie naszego gatunku jest właśnie eliminacja takich ciot. Już nie chodzi o to że taka pizda przekaże swoje geny, bo w to raczej nie wierzę, tylko to że marnuje tlen i inne zasoby, które są innym potrzebne.

Jak już jesteśmy przy darwinizmie, to pedały się same eliminują z puli genów, więc w czym masz problem? Kto żyje w jawnym związku homo się nie rozmnaża, więc powinieneś być raczej za tolerancją dla pedziów, żeby nie udawali heteryków z żonami i dziećmi dla picu. Bo tacy kryptogeje właśnie przekazują swoje geny, a facetów i tak ruchają na boku.

Makreks napisał/a:

Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.

Masz rację, podstawą hejtowania wszystkich odmiennych dziwaków jest dążenie do zamordyzmu. W dyktaturach wszyscy muszą być tacy sami, tak samo myśleć i najlepiej tak samo się ubierać (w mundury, jak w Chinach za Mao). W tej kwestii lewacy, narodowcy i naziole są zgodni, róznią ich tylko wzorce "idealnego obywatela".
Wolność to różnorodność, minimum przymusu i zakazów, a także nieograniczona swoboda wypowiedzi łącznie z wolnością obrażania. Wbijcie to sobie to swoich lewackich, czy prawackich głów.
Zgłoś
MysteryMan 2023-07-02, 15:58
Tak tylko zostawię kawałek tekstu z książki którą aktualnie czytam

Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-02, 23:20
Geraldinio napisał/a:

Jak widzisz na każdym rogu geja i załącza ci się agresor, to masz poważne problemy psychiczne. Trzeba być mocno niezrównoważonym, żeby uważać, że jak coś Tobie nie odpowiada, to inny też nie może tego robić.

Aż takie masz problemy z czytaniem prostego tekstu w j. polskim...?? Czemu mnie to to nie dziwi. Zawsze uważałem lewaków za idiotów...

Gdzie pisałem o "gejach"??? Piszę o wszechobecnych tęczowych szmatach.
Zgłoś
Hafnarfjodur 2023-07-02, 23:20 1
Jezu, ale męscy. Najebać jakiemuś emo coś tam homo. Męskość to zarabianie kasy, zaradność i uwaga, obrona słabszych , a nie ich obijanie.
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-07-02, 23:22
0dbytBiskupa napisał/a:

ć.
Jak już jesteśmy przy darwinizmie, to pedały się same eliminują z puli genów, więc w czym masz problem? Kto żyje w jawnym związku homo się nie rozmnaża, więc powinieneś być raczej za tolerancją dla pedziów, żeby nie udawali heteryków z żonami i dziećmi dla picu. Bo tacy kryptogeje właśnie przekazują swoje geny, a facetów i tak ruchają na boku.

Kolejny, który j. polskiego nie rozumie.

Pisałam o tym że takie cioty marnują tlen i inne zasoby potrzebne gatunkowi ludzkiemu, dlatego zgodnie z teorią Darwina powinny podlegać eliminacji.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-07-02, 23:24 2
Hafnarfjodur napisał/a:

Jezu, ale męscy. Najebać jakiemuś emo coś tam homo. Męskość to zarabianie kasy, zaradność i uwaga, obrona słabszych , a nie ich obijanie.

I jak widać, laski tej ich męskości nie doceniły bo zajęły się opatrywaniem pobitego. Nauczka dla sadoli: kto hejtuje i napierdala pedałów, ten nie rucha! Nie tego się spodziewaliście, co?
Zgłoś
squach 2023-07-03, 10:36
Syn_Milionera napisał/a:

Nie popieram, ale rozumiem.

Nie rozumiem ale popieram.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem