Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.
Rozumie niechęć. Ja także ją rozumiem. Nie popiera kopania po ryju.
To pewnie do kościoła czy na procesje też będziesz z nimi chodził? Wyślesz na lekcje religii itp. W końcu od nadmiaru wiedzy jeszcze nikomu nie zwichnęła się psychika.
Wiem, że to może być dla Ciebie szokujące, ale na lekcje religii moje dzieci nie chodzą, bo same doszły do wniosku, że to jedno wielkie GÓWNO. Nie miałem na to żadnego wpływu, to decyzja nastolatków, gdyby chciały, to by chodziły. Na tym polega różnica między totalitarnym reżimem który popierasz, a wolnością i demokracją,
Wiem, że to może być dla Ciebie szokujące, ale na lekcje religii moje dzieci nie chodzą, bo same doszły do wniosku, że to jedno wielkie GÓWNO. Nie miałem na to żadnego wpływu, to decyzja nastolatków, gdyby chciały, to by chodziły. Na tym polega różnica między totalitarnym reżimem który popierasz, a wolnością i demokracją,
A to spoko, byleś nie miał problemu z dzieciakami, które uznają LGBT i lewactwo za jedno wielkie gówno
Jeśli się zrównujesz do zwierzęcia w stadzie, to Twój problem, ja wolę być cywilizowanym człowiekiem. Coś sie kurwa nie podoba, to głowa w drugą stronę i ignorujesz, a nie zachowujesz się jak tępy neandertalczyk.
Ciekawe rzeczy wypisujesz.
Szkoda że nie dopisałeś że to właśnie wy doprowadziliście do tego że nie ma już w którą stronę głowy obrócić, bo wszędzie te jebane tęczowe szmaty. Filmu czy serialu też nie włączysz bez tego aby jakichś pedałów nie musieć oglądać.
Po za tym.
Większość lewaków uważa się za "ateistuf" i "darwinistuf". I jak jakąś mantrę ciągle powtarzają że człowiek nie został stworzony przez Boga, tylko wykształcił się w procesie ewolucji.
Skoro tak, to czemu tej teorii ewolucji teraz zaprzeczacie?
Darwin jasno się wyraził, że każdy gatunek, aby się rozwijać musi dbać o silną pulę genów. A co za tym idzie, eliminować słabe, bezużyteczne osobniki.
Więc chyba jasne, że w interesie naszego gatunku jest właśnie eliminacja takich ciot. Już nie chodzi o to że taka pizda przekaże swoje geny, bo w to raczej nie wierzę, tylko to że marnuje tlen i inne zasoby, które są innym potrzebne.
Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.
boli cie procesja?! to zapierdalaj w Boże Ciało do roboty, antypolaczku.
Szkoda że nie dopisałeś że to właśnie wy doprowadziliście do tego że nie ma już w którą stronę głowy obrócić, bo wszędzie te jebane tęczowe szmaty. Filmu czy serialu też nie włączysz bez tego aby jakichś pedałów nie musieć oglądać.
(...).
Jak widzisz na każdym rogu geja i załącza ci się agresor, to masz poważne problemy psychiczne. Trzeba być mocno niezrównoważonym, żeby uważać, że jak coś Tobie nie odpowiada, to inny też nie może tego robić.
Wydaje ci sie, że taki kop w ryj zmieni jego orientację seksualną?
Zawsze zastanawiałem się, co siedzi w głowach tych ekstremistycznych rasistów i nacjonalistów. Czy fakt, że facet wygląda jak baba was w jakiś sposób boli i cierpicie z tego powodu, bo wy ruchacie laski, to cały świat musi się do tego dostosować???
Mnie boli i cierpię, gdy procesja kościelna przechodzi pod moim domem, ale nie wychodzę i nie zasadzam gościowi w długiej sukience z buta w ryj. Dlatego to Was należy eliminować ze społeczeństwa, bo stoicie po tej samej stronie co Hitler, Stalin czy Putin.
Oni nie ruchają wcale i muszą na kimś odreagować swoje seksualne frustracje. A te są tym większe, im dłużej jadą na ręcznym.
Po za tym.
Bo musisz czasem wyjść z domu, a nie oglądać seriale, wtedy zobaczysz rzeczywistość.
Większość lewaków uważa się za "ateistuf" i "darwinistuf". I jak jakąś mantrę ciągle powtarzają że człowiek nie został stworzony przez Boga, tylko wykształcił się w procesie ewolucji.
Skoro tak, to czemu tej teorii ewolucji teraz zaprzeczacie?
Darwin jasno się wyraził, że każdy gatunek, aby się rozwijać musi dbać o silną pulę genów. A co za tym idzie, eliminować słabe, bezużyteczne osobniki.
Więc chyba jasne, że w interesie naszego gatunku jest właśnie eliminacja takich ciot. Już nie chodzi o to że taka pizda przekaże swoje geny, bo w to raczej nie wierzę, tylko to że marnuje tlen i inne zasoby, które są innym potrzebne.
Jak już jesteśmy przy darwinizmie, to pedały się same eliminują z puli genów, więc w czym masz problem? Kto żyje w jawnym związku homo się nie rozmnaża, więc powinieneś być raczej za tolerancją dla pedziów, żeby nie udawali heteryków z żonami i dziećmi dla picu. Bo tacy kryptogeje właśnie przekazują swoje geny, a facetów i tak ruchają na boku.
Rozumiesz kopanie po twarzy kogoś tak o, bo ubiera się inaczej albo bo podoba mu się co innego niż Tobie? Mam nadzieję, że jak będzie Ci ktoś skakał po głowie bo masz koszulkę nie w tych barwach co trzeba, to nie zapomni tego nagrać., A pod filmem inna osoba napisze podobny komentarz do Twojego mam nadzieję, że to będę ja.
Masz rację, podstawą hejtowania wszystkich odmiennych dziwaków jest dążenie do zamordyzmu. W dyktaturach wszyscy muszą być tacy sami, tak samo myśleć i najlepiej tak samo się ubierać (w mundury, jak w Chinach za Mao). W tej kwestii lewacy, narodowcy i naziole są zgodni, róznią ich tylko wzorce "idealnego obywatela".
Wolność to różnorodność, minimum przymusu i zakazów, a także nieograniczona swoboda wypowiedzi łącznie z wolnością obrażania. Wbijcie to sobie to swoich lewackich, czy prawackich głów.
Jak widzisz na każdym rogu geja i załącza ci się agresor, to masz poważne problemy psychiczne. Trzeba być mocno niezrównoważonym, żeby uważać, że jak coś Tobie nie odpowiada, to inny też nie może tego robić.
Aż takie masz problemy z czytaniem prostego tekstu w j. polskim...?? Czemu mnie to to nie dziwi. Zawsze uważałem lewaków za idiotów...
Gdzie pisałem o "gejach"??? Piszę o wszechobecnych tęczowych szmatach.
ć.
Jak już jesteśmy przy darwinizmie, to pedały się same eliminują z puli genów, więc w czym masz problem? Kto żyje w jawnym związku homo się nie rozmnaża, więc powinieneś być raczej za tolerancją dla pedziów, żeby nie udawali heteryków z żonami i dziećmi dla picu. Bo tacy kryptogeje właśnie przekazują swoje geny, a facetów i tak ruchają na boku.
Kolejny, który j. polskiego nie rozumie.
Pisałam o tym że takie cioty marnują tlen i inne zasoby potrzebne gatunkowi ludzkiemu, dlatego zgodnie z teorią Darwina powinny podlegać eliminacji.
Jezu, ale męscy. Najebać jakiemuś emo coś tam homo. Męskość to zarabianie kasy, zaradność i uwaga, obrona słabszych , a nie ich obijanie.
I jak widać, laski tej ich męskości nie doceniły bo zajęły się opatrywaniem pobitego. Nauczka dla sadoli: kto hejtuje i napierdala pedałów, ten nie rucha! Nie tego się spodziewaliście, co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów