📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chujowe to bicie, nie nauczy się, a za parę dni wciśnie im kosę pod żebra
ten bity gdyby nie kumple bijącego z tyłu kamery (być może uzbrojeni) rozjebałby go w 5 sekund...
Tam złodziejaszka. W takich spelunach dostajesz wpierdol za wygranie na automacie. Jak śmieć śmie śmieć wygrać w spelunie Sebao da Silvy więcej niż wrzucił, a co dopiero 2500 Reali?
Co to za pedalskie macanie, żadnych desek , to jakaś gr wstępna przed pedalskim sexem.
Mnie tam te kurwa japonki na nogach rozpierdalają. Kraj gdzie kurwa co chwile trzeba kogoś gonić albo spierdalać, a ci kurwa klapeczki. Wiem że ciepło itp ale kurwa w tym sie nie da biegać
Elektryk wizjoner zakładał tam instalacje.
baronturbina napisał/a:
Elektryk wizjoner zakładał tam instalacje.
Brata się wstydzisz czarnuchu?
Wygląda na to miejsce gdzie ktoś kulkę w potylicę dostał na filmiku Halmana
banerr napisał/a:
Brata się wstydzisz czarnuchu?
Kurwa tak ale mi dojebałeś znów. Odchodzę od twojej matki i usuwam konto.
Już wyjaśniam jestem ekspertem
Mianowicie wyżej widziany osobnik nie jest złodziejem sam w sobie chodzi o to ze jest dilerem który nie pracuje dla kartelu, został zauważony za latanie z towarem i teraz dostaje od nich pierwsze ostrzeżenie bo drugiego już nie będzie, a ostrzeżenie wykonują płatni zabójcy na polecenie kartelu. Dziękuje za uwagę czytała Krystyna Czubówna
Mianowicie wyżej widziany osobnik nie jest złodziejem sam w sobie chodzi o to ze jest dilerem który nie pracuje dla kartelu, został zauważony za latanie z towarem i teraz dostaje od nich pierwsze ostrzeżenie bo drugiego już nie będzie, a ostrzeżenie wykonują płatni zabójcy na polecenie kartelu. Dziękuje za uwagę czytała Krystyna Czubówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów