18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Okna na wsi.
Penc • 2014-10-27, 19:28
Jakie so okna na wsi przed świętami?

Soczyste.
"so" specjalnie napisane, inaczej by straciło sens.

Better dead than red!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
endrju132 2014-10-28, 8:59
a najlepsze jest ,że ktoś potem pisze tak jak mówi czyli np " gołomb "
Zgłoś
BongMan 2014-10-28, 12:49
A swoją drogą czemu ludzie, zwłaszcza ci z nizin społecznych i intelektualnych, mają mega pierdolca na punkcie sprzątania przed świętami? Ja tam na bieżąco sprzątam i nie mam syfu.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
jbone 2014-10-28, 15:07
zagadka:

chujowy autor tematu + Z + zakonspirowana organizacja zbrojna polskiego podziemia w latach II wojny światowej

tip:przynęta na ryby dla biednych...
Zgłoś
pawel997997 2014-10-28, 17:39
znalazł się mieszczuch zakichany...
Zgłoś
Penc 2014-10-28, 18:12
@jbone chyba tylko ty piszesz penczak. I kto tu jest zjebany kretynie?

Better dead than red!
Zgłoś
Z................i 2014-10-28, 20:00
Penc, idź se uszy obrzezaj lepiej, już nie dostaniesz więcej mojej córki na noc.
Zgłoś
M................e 2014-10-28, 20:22
Ten dowcip może byłby śmieszny 20-30 lat temu.
Nie, jednak nie.
Zgłoś
endrju132 2014-11-02, 11:22
BongMan napisał/a:

A swoją drogą czemu ludzie, zwłaszcza ci z nizin społecznych i intelektualnych, mają mega pierdolca na punkcie sprzątania przed świętami? Ja tam na bieżąco sprzątam i nie mam syfu.

z tego powodu ,że pewnie mają więcej pracy ( np. na wsi ) i pewnie problematyczne jest utrzymać mega czystość w domu około 150 m2 a znacznie łatwiej w kwalerce 30m2
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów