18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Oko
Ptysiu • 2011-10-07, 15:09
Jednooka dziewczynka Masza nie chce już wiedzieć, kto mieszka w budce dla ptaków.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
X................8 2011-10-07, 17:11 2
Kurwa! Przeczytałem i kombinuje o co tu chodzi. Pierwsze co pomyślałem znając sadystyjczyków że ktoś z racji tego że ma jedno oko wykorzystuje ją swoim ptakiem. Kurwa! Ale ze mnie gamoń.
Zgłoś
kaiel 2011-10-07, 18:58
no tak jednookiej można z bańki zrobić budke dla ptaka, właściwie dla dwóch
Zgłoś
Fakerę 2011-10-07, 19:00 2
Z ciekawości zajrzy raz jeszcze i wtedy będzie, Niewidoma Masza już się nie dowie, kto mieszka w budce dla ptaków
Zgłoś
Huher 2011-10-07, 23:24
zmiliło mnie to "MASZA" i mówie jaka kurwa msza? a teraz już wiem, że ptaszek ją w oczko pocałował
Zgłoś
raper900 2011-10-08, 1:15
Zawsze myślałem, że Masza to męskie imię.
Zgłoś
borisklinga 2011-10-08, 7:05 1
Masza to zdrobnienie od Maszkara
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-10-09, 0:06
Huher napisał/a:

[...] teraz już wiem, że ptaszek ją w oczko pocałował

naprawdę? I pewnie doszedłeś do tego drogą dedukcji
Zgłoś
kacper8 2011-10-10, 1:42
kurwa jak czytam ten hujowy kawal to mi sie nie dobrze robi poniewaz sam stracilem oko w 17 nastym roku zycia ...ale nie zmienia to nic poniewaz ktos sie rodzi bezmuzgiem i tez musi z tym zyc tak wlasnie jak wlasciciel tego profilu ...siasc i plakac .... tak ateraz mozecie mnie pojechac ze jetem jedno oki lub cus w dupie to mam gleboko az sam sie moze posmieje w koncu bo ten kawal mi nawet nie ruszyl brewki pozdro glomby
Zgłoś
Pener 2011-10-10, 1:49
kacper, pokaż fotkę swoją (nie bierz zbytnio do siebie użytej przeze mnie ikonki)

kacper8 napisał/a:

jetem jedno oki lub cus w dupie to mam

oko w dupie to szpargał
Zgłoś
kacper8 2011-10-11, 12:49
powiem ci tylko jedno najpierw sie naucz dobrze czytac zdania...napiszalem ze w dupie mam to kto sie smieje ze mam jedno oko a zdiecia po co,mam implant oka to znaczy mam wszyta kulke w miesniu oka to wyglada poprostu ... widzialem to juz na sadolu tak wiec napewno jak sie postarasz to znajdziesz jak dobrze pamietam to byla laska nic nadzwyczajnego kto nie wie to sie nie polapie:)
Zgłoś
Pener 2011-10-11, 12:59
i tak możesz fotkę pokazać
Zgłoś
zonabregana 2011-10-12, 22:25 1
a już jak jednooki to może ortografię olać ? najpierw rzuć okiem na slownik ... a teraz na pocieszenie - facet może nie mieć rąk i nóg byleby kaleką nie był !
Zgłoś
karolcba 2011-10-13, 13:32
spiepszaj_dzbanie napisał/a:

naprawdę? I pewnie doszedłeś do tego drogą dedukcji

Wie z własnego doświadczenia
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem