Kula za kulę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest kurwa policja, a nie pajace wypisujące mandat za picie browara a ławce.
nie czaje kurwa jednego , ja rozumiem szok, tup, może kolega , ale na chuj on siada na ten motor , trzymając tego trupa. nie wiem , nie chciało mu się nieść ? to chciał go powieść ? czy może ów trup był fanem motoryzacji i 2 kółek i chciał mu zrobić ostatnią przejażdżkę ? nie czaje , jakie to kurwa głupie ..
po chuj zaczepiał ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
ja pierdolę, pierwsza, kardynalna zasada walki: z danej pozycji możesz wychylić się tylko raz. Jeśli ktoś cię zauważył to drugi raz będzie twoim ostatnim. Nawet w takim Meksyku czy Brazylii powinni mieć jakiś szkolenia.
@oozyxak0o
Koleś raczej oberwał gdzieś w okolicach szyi ale nie wiem nie znam się plus widać iż tamten ziomek lewą ręką uciska ranę jak go niesie więc zapewne żyje jeszcze na tym filmie ... może później to się zmieniło... a i jeszcze było widać jak ręką ruszał... ogólnie widać że spieszyli się mu pomóc.... (to ostatnie zgadnie to sarkazm jakby ktoś nie zrozumiał)
Koleś raczej oberwał gdzieś w okolicach szyi ale nie wiem nie znam się plus widać iż tamten ziomek lewą ręką uciska ranę jak go niesie więc zapewne żyje jeszcze na tym filmie ... może później to się zmieniło... a i jeszcze było widać jak ręką ruszał... ogólnie widać że spieszyli się mu pomóc.... (to ostatnie zgadnie to sarkazm jakby ktoś nie zrozumiał)
Sam się prosił to i ma. Na chuj się wychylał jeszcze bardziej po strzale to wie tylko on. Podziwiać swoje napierdalanie na ślepo?
Najlepszy typek na końcu. Pomaga nieść rannego i siada sobie na motocykl myśląc że on se potrzyma rannego siedząc dupą na motocyklu a reszta niech biegnie obok xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów