Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedyś był program na tvp historia (jeszcze za normalnych czasów tvp) gdzie 2 Rosjanki stwierdziły że holokaust to klej do tapet... gdy zabrano je do Aushwitz już takie radosne nie były...
Gryzonie się gazuje aby było humanitarnie.
Sprowokowali Niemców tymi swymi Juden-Rattami to Niemcy zastosowali deratyzację i rozprawili się ze szczurami.
Dziękuję za przypomnienie.
kiedyś był program na tvp historia (jeszcze za normalnych czasów tvp) gdzie 2 Rosjanki stwierdziły że holokaust to klej do tapet... gdy zabrano je do Aushwitz już takie
Oświęcim był obozem pracy dla Polakòw, wg pejsatych tylko pejsatych spotkał holocaust, a to znaczy, że obóz zagĺady żydów był w Brzezince. Trzena pisać prawdę a nie pierdolić jak Nataniahu.
Ruskich to za bardzo nie dotknęło to nic dziwnego że nie znają tej nazwy, to tak jakby zapytać Polaków co to pierestrojka
To nie to kolego. Tam najzwyczajniej nie ma komu kamienic zabierać bo wszystko jest w rękach oligarchów, która jest też żydowska (nie kazdy oczywiscie, ale tam nie ma co rozdawac jak wsio rozdane).
Znacie jakichś żydów prywatnie? Jestem ciekawy czy jest jakaś prawidłowość w ich zachowaniu.
Duda, Morawiecki itp... dalej wymieniać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów