📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten z koszulką ernesto to od razu widać że wie na jakim świecie żyje
W Polsce pod liceum nie było by lepiej.
kiedyś był program na tvp historia (jeszcze za normalnych czasów tvp) gdzie 2 Rosjanki stwierdziły że holokaust to klej do tapet... gdy zabrano je do Aushwitz już takie radosne nie były...
Ostatni haust powietrza w takim dużym holu pełnym szkodników gdzie się gaz ulatnia. To właśnie holohaust .
Gryzonie się gazuje aby było humanitarnie.
Sprowokowali Niemców tymi swymi Juden-Rattami to Niemcy zastosowali deratyzację i rozprawili się ze szczurami.
Gryzonie się gazuje aby było humanitarnie.
Sprowokowali Niemców tymi swymi Juden-Rattami to Niemcy zastosowali deratyzację i rozprawili się ze szczurami.
Ruskich to za bardzo nie dotknęło to nic dziwnego że nie znają tej nazwy, to tak jakby zapytać Polaków co to pierestrojka
Stare lecz wciąż rozpierdala łeb.
Dziękuję za przypomnienie.
Dziękuję za przypomnienie.
Tulkas napisał/a:
kiedyś był program na tvp historia (jeszcze za normalnych czasów tvp) gdzie 2 Rosjanki stwierdziły że holokaust to klej do tapet... gdy zabrano je do Aushwitz już takie
Oświęcim był obozem pracy dla Polakòw, wg pejsatych tylko pejsatych spotkał holocaust, a to znaczy, że obóz zagĺady żydów był w Brzezince. Trzena pisać prawdę a nie pierdolić jak Nataniahu.
Typowe żydy... To niemcy im święto i imprezę zrobili, a ci jeszcze się do nich sadzą po wojnie
To nie to kolego. Tam najzwyczajniej nie ma komu kamienic zabierać bo wszystko jest w rękach oligarchów, która jest też żydowska (nie kazdy oczywiscie, ale tam nie ma co rozdawac jak wsio rozdane).
pazuzu napisał/a:
Ruskich to za bardzo nie dotknęło to nic dziwnego że nie znają tej nazwy, to tak jakby zapytać Polaków co to pierestrojka
To nie to kolego. Tam najzwyczajniej nie ma komu kamienic zabierać bo wszystko jest w rękach oligarchów, która jest też żydowska (nie kazdy oczywiscie, ale tam nie ma co rozdawac jak wsio rozdane).
Ale to nieznajomość języka, a nie historii. Żydzi po prostu ukradli to słowo
Znacie jakichś żydów prywatnie? Jestem ciekawy czy jest jakaś prawidłowość w ich zachowaniu.
zbynekmaslanka napisał/a:
Znacie jakichś żydów prywatnie? Jestem ciekawy czy jest jakaś prawidłowość w ich zachowaniu.
Duda, Morawiecki itp... dalej wymieniać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów