Złodzieje próbowali obrobić Lidla w Marsylii. Nie udało im się jednak ponieważ lud Francji zareagował. Może jest dla nich iskierka nadziei
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Francuzy bronią Niemca.... Polaków nie chcieli bronić...
Bydło rzuciło się na bydło.
czy to było w sobotę? bo jeśli tak to wszytko jasne. Jak w sobotę to tylko do Lidla, do Lidla....
Hranipex napisał/a:
Francuzy bronią Niemca.... Polaków nie chcieli bronić...
Dlaczego mieli by nas bronić? Co my kurwa niepełnosprawni jesteśmy, żeby ktoś miał nas wyręczać?
To nie jest ich wina, że Polska była słaba i pizdowata i dostała wpierdol.
Sami się bali szkopa i nie chcieli nadstawiać karku.
Taka jest polityka.
Cytat:
lud Francji zareagował. Może jest dla nich iskierka nadziei
Chuj a nie nadzieja. Zareagowali bo złodzieje byli biali.
Jakby tam jakiś bambo albo wyznawca pokoju z kuchnią i łazienką był złodziejem to nikt by palcem nie kiwnął nawet a wszyscy by patrzyli w drugą stronę obsrani aby za złe spojrzenie nie iść siedzieć pod zarzutem rasizmu.
Na tym filmie jest taki rozpiździej, że to raczej wygląda na walkę o łup, a nie obronę Lidla.
Abraxus napisał/a:
Dlaczego mieli by nas bronić?
Bo dali nam gwarancje wraz z Brytyjczykami?? Hitler miał obawę, że jeżeli najpierw zaatakuje Francję, Polska zaatakuje Niemcy w celu obrony Francji. Francuzi podeszli do swoich gwarancji bardziej "luzacko".
(Ciekawe jak "luzacko" kraje NATO podejdą do gwarancji w razie agresji jakiegoś kraju na Polskę...)
Załóżmy, że jesteśmy sąsiadami. Umawiamy się, że jak u jednego z nas wybuchnie pożar, zostanie dokonany napad, to drugi przyjdzie z pomocą... tak się umawiamy, a jak wybucha u Ciebie pożar, to mam dziurawe wiaderko, a tak w ogóle boję się ognia...
Lincz prawie jak z Brazylii, ciekawe ile czasu minie zanim z Francji beda naplywac takie same materialy jak z ameryki łacinskiej.
Francuzi bronią Niemców przed polakami. Jednak zachodnia cywilizacja mimo różnic trzyma sztamę przed inwazją dziczy.
@up Ty to jednak pazur tracisz... Wypalasz się chłopie od tego trolla na siłę.
Hranipex napisał/a:
Bo dali nam gwarancje wraz z Brytyjczykami?? Hitler miał obawę, że jeżeli najpierw zaatakuje Francję, Polska zaatakuje Niemcy w celu obrony Francji. Francuzi podeszli do swoich gwarancji bardziej "luzacko".
(Ciekawe jak "luzacko" kraje NATO podejdą do gwarancji w razie agresji jakiegoś kraju na Polskę...)
Załóżmy, że jesteśmy sąsiadami. Umawiamy się, że jak u jednego z nas wybuchnie pożar, zostanie dokonany napad, to drugi przyjdzie z pomocą... tak się umawiamy, a jak wybucha u Ciebie pożar, to mam dziurawe wiaderko, a tak w ogóle boję się ognia...
Tym bardziej świadczy to o naszej głupocie, że tak bezgranicznie ufamy innym
Upy a my teraz nie chcemy się ,,solidaryzować" w kwestii relokacji błotniaków a mimo to ciągniemy kasę z óni i jeszcze ,,oddajemy" im naszą śmietankę intelektualno- zawodową z klejącymi rączkami. Hehe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów