📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oby w tej walizce były obsrane gacie 70 letniej kobiety o wadze 200kg.
dobra rozumiem okradać cudzy samochód ale niech nie opiera się buciorem o inny samochód który nie ma związku z sprawą ! Cudzą właność trzeba szanować
Od kiedy to turyści wyjeżdżając na wakacje foliują czarną folią swoje bagaże?
Tak się zastanawiałem skąd te śmiecie mają lexa ale z komentarzy oświeciło mnie, że też zapewne kradziony. Jebane karaluchy
wojtekpwse napisał/a:
Tak się zastanawiałem skąd te śmiecie mają lexa ale z komentarzy oświeciło mnie, że też zapewne kradziony. Jebane karaluchy
Żeby było lepiej, to jest to IS F z 5 litrowym V8 pod maską... Samochód unikatowy dla koneserów, a tu jakieś brudne skurwysyny na złodziejstwo nim jeżdżą.
Marian_Koniuszko napisał/a:
Żeby było lepiej, to jest to IS F z 5 litrowym V8 pod maską... Samochód unikatowy dla koneserów, a tu jakieś brudne skurwysyny na złodziejstwo nim jeżdżą.
Nie kolego, to RC F. Warto jeszcze dodać, że tę "fałósemę" projektowała Yamaha.
Na całym świecie powinien być regulowany odstrzał czarnuchów . okresowe zezwolenie dla wszystkich . jebane kurwa świnie.
Marian_Koniuszko napisał/a:
RCF i w sumie nie taki unikat ale kozacki wóz i pewnie świeżo jumany
Edit
Chyba z wypożyczalni.Rejestracje na zamówienie z logiem Lexus California
Powodzi sie brudnym kurwom. Ale lexus tez pewnie zajebany, wiec jakos szczególnie się nie zdziwiłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów