Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sumie...
Z jednej strony walka o chrześcijańskie wartości - z drugiej działania całkowicie przeciwne tym chrześcijańskim wartościom [użycie siły, obelgi, ataki, nienawiść...].
Ma to sens.
Z jednej strony walka o chrześcijańskie wartości - z drugiej działania całkowicie przeciwne tym chrześcijańskim wartościom [użycie siły, obelgi, ataki, nienawiść...].
Ma to sens.

No ale nurt chrześcijański w polityce to Chadecja która jest odmianą socjalizmu i tak to się klasyfikuje na całym świecie tylko u nas próbuje się wmówić że Pis i PJN to prawica a nie kolejna odmiana lewicy.
Nie rozumiem co ten obrazek ma wspólnego z inteligencją ? Niestety, inteligencja nie równa się mądrości czy wiedzy, a tak to słowo zostało użyte na tym obrazku.
Inteligencją nazywamy zdolność rozwiązywania problemów, logiczne myślenie czy wykorzystanie wiedzy - mówiąc w skrócie cechy prawicy.
Znajomość znaczenia słowa to już wiedza nabyta... Zresztą nawet jakbyś odpowiednio dobrał słowa, to i tak nie wiem dlaczego uważasz że ktoś nie wie czym jest oksymoron
Chyba, ze tam z lewej strony tak macie, w takim wypadku przykro mi.
Inteligencją nazywamy zdolność rozwiązywania problemów, logiczne myślenie czy wykorzystanie wiedzy - mówiąc w skrócie cechy prawicy.
Znajomość znaczenia słowa to już wiedza nabyta... Zresztą nawet jakbyś odpowiednio dobrał słowa, to i tak nie wiem dlaczego uważasz że ktoś nie wie czym jest oksymoron

Co za debilne przykłady. Indoktrynacja robi swoje. Po pierwsze nie masz większych rasistów na bambusów, którzy dopiero dotarli do europy lub mieszkają w gettach
Po drugie nie masz większych homofobów nad samych pedziów.
Po trzecie nie bądź euromodnisiem lecz używaj własnego mózgu i obserwuj bo rzeczywistość jest bardziej złożona
A po czwarte sam brzmisz jak wiatrak (pedzio)
Po drugie nie masz większych homofobów nad samych pedziów.
Po trzecie nie bądź euromodnisiem lecz używaj własnego mózgu i obserwuj bo rzeczywistość jest bardziej złożona
A po czwarte sam brzmisz jak wiatrak (pedzio)
To ze "Sztucznych fiołków". Można znaleźć na fejsie. Jakby ktoś chciał pokręcić z nich bekę w komentarzach.

Cytat:
lecz lewicowe gospodarczo: sprawiedliwość społeczna itp.
Błąd. Uznawanie Jezusa za lewaka jest jednym z powszechniejszych nieporozumień. Prędzej można go nazwać filantropem.

Znam osobiście twórcę. Jest on homoseksualistą. No i gwiazdą kwejków.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie