📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
W sumie...
Z jednej strony walka o chrześcijańskie wartości - z drugiej działania całkowicie przeciwne tym chrześcijańskim wartościom [użycie siły, obelgi, ataki, nienawiść...].
Ma to sens.
Z jednej strony walka o chrześcijańskie wartości - z drugiej działania całkowicie przeciwne tym chrześcijańskim wartościom [użycie siły, obelgi, ataki, nienawiść...].
Ma to sens.
No ale nurt chrześcijański w polityce to Chadecja która jest odmianą socjalizmu i tak to się klasyfikuje na całym świecie tylko u nas próbuje się wmówić że Pis i PJN to prawica a nie kolejna odmiana lewicy.
Nie rozumiem co ten obrazek ma wspólnego z inteligencją ? Niestety, inteligencja nie równa się mądrości czy wiedzy, a tak to słowo zostało użyte na tym obrazku.
Inteligencją nazywamy zdolność rozwiązywania problemów, logiczne myślenie czy wykorzystanie wiedzy - mówiąc w skrócie cechy prawicy.
Znajomość znaczenia słowa to już wiedza nabyta... Zresztą nawet jakbyś odpowiednio dobrał słowa, to i tak nie wiem dlaczego uważasz że ktoś nie wie czym jest oksymoron Chyba, ze tam z lewej strony tak macie, w takim wypadku przykro mi.
Inteligencją nazywamy zdolność rozwiązywania problemów, logiczne myślenie czy wykorzystanie wiedzy - mówiąc w skrócie cechy prawicy.
Znajomość znaczenia słowa to już wiedza nabyta... Zresztą nawet jakbyś odpowiednio dobrał słowa, to i tak nie wiem dlaczego uważasz że ktoś nie wie czym jest oksymoron Chyba, ze tam z lewej strony tak macie, w takim wypadku przykro mi.
Co za debilne przykłady. Indoktrynacja robi swoje. Po pierwsze nie masz większych rasistów na bambusów, którzy dopiero dotarli do europy lub mieszkają w gettach
Po drugie nie masz większych homofobów nad samych pedziów.
Po trzecie nie bądź euromodnisiem lecz używaj własnego mózgu i obserwuj bo rzeczywistość jest bardziej złożona
A po czwarte sam brzmisz jak wiatrak (pedzio)
Po drugie nie masz większych homofobów nad samych pedziów.
Po trzecie nie bądź euromodnisiem lecz używaj własnego mózgu i obserwuj bo rzeczywistość jest bardziej złożona
A po czwarte sam brzmisz jak wiatrak (pedzio)
Ideologia "otwartych" lewackich łbów. Pozdrawiam.
lecz lewicowe gospodarczo: sprawiedliwość społeczna itp.
Błąd. Uznawanie Jezusa za lewaka jest jednym z powszechniejszych nieporozumień. Prędzej można go nazwać filantropem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów