📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
Niezbędnik każdego sadola rasisty
Po co to sadolom? Przecież każdy użytkownik tego portalu ma w oku naturalnie zmutowaną soczewkę, która działa dokładnie tak samo.
wszyscy mają ciemną skórę więc jak się z siebie wzajemnie śmieją to jest ok ale jak ja "Słowianin" "Biały" będę mówił o nich same fakty że ten to jest czarny, ten to według swojej religii ma ruchać kozy, a ten meksykanin robi i zjada jedzenie powodujące sraczkę. . . to tutaj w Polsce dostanę za to pół roku więzienia . . . . mówię jak jest . . .
maxiq napisał/a:
...to tutaj w Polsce dostanę za to pół roku więzienia . . . . mówię jak jest . . .
Mariusz max kolonko boston maseczusyts
Tak, ciekawe kto dostał kiedyś pół roku za to, co pisał w necie, z tego portalu na pewno nikt, więc co tak pierdolicie.
Ptoon napisał/a:
Po co to sadolom? Przecież każdy użytkownik tego portalu ma w oku naturalnie zmutowaną soczewkę, która działa dokładnie tak samo.
Oprócz soczewki ma też instynkt dzięki któremu widząc cygana łapie się za kieszenie.
@up- co nie zmienia faktu że taki śmieszny teatrzyk 3 rzeszy z Białegostoku (Pewnie robią ten szum bo mają chujowy repertuar. A jak robić popularność to tylko na jakimś dymie) oraz pedałkowaty ćwok (nie mówię kto bo każdy wie, a nie pokazuje go palcem bo to sprzedajna kurwa judaszowa co lubi ciapaków i w ich obronie podpierdala ludzi na milicję) narobili problemu bo nie podobało się że na Sadistic.pl panuje wszechobecna wolność słowa i przekonań i żadna unijna kurwa nie będzie nam wmawiać że białe jest be a czarne cacy, że 2 chłopa ładujących się w dupę to normalność a ciapaki to pacyfiści.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów