Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w tej przeróbce nie ma nic śmiesznego, autor mógł wspiąć się wyżej i wymyślić coś bardziej wysublimowanego.
a film zajebisty , pamietam z mlodosci
Ten film doskonale pokazuje sposób postrzegania świata przez przegranych sympatyków największej partii opozycyjnej, ludzi aspołecznych, zakompleksionych, nolife'ow, ludzi zatrzymanych w innej rzeczywistości. Dla nich białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne, cały otaczający świat jest wrogiem, przyczajonym tuż za rogiem by wbić nóż w plecy, a jedynym słusznym celem ich życia jest sabotaż obecnego systemu. Według nich idealnym rozwiązaniem byłby powrót do totalitaryzmu, eksterminacja ludzi o innych niesłusznych poglądach, otoczenie betonowym murem od złego cywilizowanego świata. Wg nich: "Przyjdzie taki dzień, że w Warszewie będzie Phenian !".
It's Alive! It's Alive!
Ładnie ty masz wyprany mózg
Ten film doskonale pokazuje sposób postrzegania świata przez przegranych sympatyków największej partii opozycyjnej, ludzi aspołecznych
masz na mysli pis? a co to za partia opozycyjna, co przy praktycznie kazdym wazniejszym glosowaniu glosuje tak samo jak po, sld, psl??? i jak niby to ma byc postrzeganie piswcow jak ukazuja kaczynskiego jako zyda?
gdybys nie napisal "Dla nich białe nie jest białe, a czarne nie jest czarne" to bym myslal, ze o knp piszesz
Według nich idealnym rozwiązaniem byłby powrót do totalitaryzmu, eksterminacja ludzi o innych niesłusznych poglądach,
to juz mamy, wiec nie wiem co ty pierdolisz. sprobuj pojsc do teewizji najlepiej jakies bbc czy cos i powiedz na zywo, ze nie bylo holocaustu, bo niemozliwe jest zabicie tymi metodami co oni twierdza, tylu osob co oni twierdza i nawet nie ma masowych grobow tam, gdzie oni twierdza, ze sa, to trafisz do wiezienia na 7 albo wiecej lat. sprobuj uwazac, ze marihuana jest zdrowsza od alkoholu i jeszcze to praktykuj, to bedziesz mial okazje trafic do wiezienia nawet na 12 lat, jesli z troski o swoje zdrowie bedziesz sobie sam produkowal.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów