Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
debilne zabawki dla debili...
to kup sobie. lepiej zebys sie bawil w vr niz siedzial 20h dziennie na sadisticu
to kup sobie. lepiej zebys sie bawil w vr niz siedzial 20h dziennie na sadisticu
dziękuję za zainteresowanie ale moze zajmij się swoim czasem?
debilne zabawki dla debili...
To zależy do czego używasz, jak do debilnych gier to tak. Są tacy co używają tego sprzętu do simracingu by tanio szkolić się na torach by później wsiąść do prawdziwego auta i ścigać się na prawdziwym torze. Dzięki temu znasz tor jak własną kieszeń nie wydając mnóstwa kasy.
To zależy do czego używasz, jak do debilnych gier to tak. Są tacy co używają tego sprzętu do simracingu by tanio szkolić się na torach by później wsiąść do prawdziwego auta i ścigać się na prawdziwym torze. Dzięki temu znasz tor jak własną kieszeń nie wydając mnóstwa kasy.
Można też grać w najlepszą z możliwych gier na PC na Oculusa, czyli Warthunder jako pilot. Gra stworzona do tego, a jest to symulator, a nie jakaś popierdółka co dzieci przechodzą srając w pieluchy jeszcze. Gdybym miał większą zajawkę, to już dawno bym to kupił, ale niestety nie grywam w WT, a jeśli już, to czołgami.
Można też grać w najlepszą z możliwych gier na PC na Oculusa, czyli Warthunder jako pilot. Gra stworzona do tego, a jest to symulator, a nie jakaś popierdółka co dzieci przechodzą srając w pieluchy jeszcze. Gdybym miał większą zajawkę, to już dawno bym to kupił, ale niestety nie grywam w WT, a jeśli już, to czołgami.
Warthunder przestał być w jakimkolwiek stopniu symulacją ok 2015 roku. Teraz to maszynka do zarabiania pieniędzy na debilach, którzy muszą kupić każdy nowy czołg czy samolot premium bo przez miesiąc będzie w chuj op zanim go znerfią.
Ta, warthunder to nawet nie leżał koło symulatora.
Jak już to tylko DCS z lolotów w VR.
Grałem kiedyś w Warthundera jako pilot ale nie miałem jeszcze wtedy Oculusa. Dobry pomysł, możliwość swobodnego rozglądania się w kabinie umożliwia łatwiejsze wykrycie wroga. Na ekranie często bywało że ktoś w ciebie strzela i musisz rozkminiać skąd.
Grałem kiedyś w Warthundera jako pilot ale nie miałem jeszcze wtedy Oculusa. Dobry pomysł, możliwość swobodnego rozglądania się w kabinie umożliwia łatwiejsze wykrycie wroga. Na ekranie często bywało że ktoś w ciebie strzela i musisz rozkminiać skąd.
Tak samo szukasz bandytów jak grasz bez Oculusa, ale z kabiny, jedynej opcji dla pro gamerów w tę grę. Reszta jest dla lamusów niepotrafiących grać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów