📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Autorowi chyba nie tylko okulary się podobają.
MajkelSrajkel napisał/a:
Autorowi chyba nie tylko okulary się podobają.
Zawistny polaczku bez dystansu
Jebany pedał - pedalarz
To nie są Ray Bany dziekuje dobranoc
za każdym razem gdy idę do łóżka z jakąś kobietą to każda mi mówi że to nie wielkość się liczy
to dlaczego zrywa ze mną na drugi dzień ?
Dick został zdemaskowany
Cytat:
za każdym razem gdy idę do łóżka z jakąś kobietą to każda mi mówi że to nie wielkość się liczy
Prawie uwierzyłem, że jakaś laska idzie z tobą do łóżka
Ja tam widzę chujowo ustawione manetki od hamulców. Ludzie robią największy błąd po zakupie roweru w sklepie - myślą, że wszystko jest zajebiście ustawione. Tak ustawione manetki powodują, że podczas hamowania prawie całkowicie nie trzyma się kierownicy. A kto nie ma kontroli za "kółkiem" temu i hamowanie nie pomoże.
P.s. I nie, to nie ja na fotce! Ja mam inne okulary
Dick napisał/a:
Ja tam widzę chujowo ustawione manetki od hamulców (...)
I inaczej ustawione hamulce
czy to nie przypadkiem Max Kolonko
10+ komentarzy i 2 piwa... to oznacza tylko jedno.... albo za słaby materiał albo nikt nie daje piw, bo wszyscy mają mniejszego lub boją się, że ktoś powie, że są ciepli. Też nie dam, bo mam mniejszego i boję się, że ktoś powie, że jestem ciepły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów