📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa idź mi z tym bo mi serce pęknie ;(
Przesrane... Dlatego nie oglądam żadnych programów typu ASPCA czy policja dla zwierząt, bo nie daję rady jak widzę ile kurestwa się zwierzątkom przytrafia.
Ale żółtki już się szykują na ucztę, po upieczeniu psiny zebrali trochę popiołu z węgla do słojeczka i sypnęli dla zmyłki
Ale żółtki już się szykują na ucztę, po upieczeniu psiny zebrali trochę popiołu z węgla do słojeczka i sypnęli dla zmyłki
Ucięte głowy- Spoko
Masowe egzekucje- Nie rusza mnie
Ludzie smażą się żywcem w czołgu- Bywa
Słaby, schorowany piesek- Płaczę jak bóbr i zastanawiam się dlaczego ten świat jest taki okrutny.
Masowe egzekucje- Nie rusza mnie
Ludzie smażą się żywcem w czołgu- Bywa
Słaby, schorowany piesek- Płaczę jak bóbr i zastanawiam się dlaczego ten świat jest taki okrutny.
Ja pierdole, rozumiem - no smutna historia, ale jak tysiące psów idzie na rzeź w Chinach, to o tym się nie mówi.
Puenta taka, że zdechł. Nie wiem co o tym myśleć, ale mój kot usiadł mi przed monitorem w drugiej połowie filmiku i zaczął oglądać jak ten pies konał Z czasem to przestaje robić wrażenie. Nie wszystkim da się pomóc, tak samo zwierzętom jak i ludziom.
#up
Koty to skurwiele i pewnie mu się to podobało ;/ chyba, że Twój nie podchodzi pod skurwiela to przepraszam.
Koty to skurwiele i pewnie mu się to podobało ;/ chyba, że Twój nie podchodzi pod skurwiela to przepraszam.
O chuj, zebrało się kółko różańcowe i teraz będą pierdolić jacy to są twardzi ale płaczą przy pokazie slajdów.
Czy to aby na pewno miejsce właściwe dla tego typu filmików?
Dziś widziałem już kucyki pony, ona tańczy dla mnie na wsi, teraz dramat pt. pies... Co jeszcze ja się pytam, co jeszcze?!
Dziś widziałem już kucyki pony, ona tańczy dla mnie na wsi, teraz dramat pt. pies... Co jeszcze ja się pytam, co jeszcze?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów