📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:50
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żółty lakier na zaciskach nie pomógł 😁
Nie wiem dlaczego Biali pozwolili, by murzyni siadali za kierownicą.
Nazhir napisał/a:
Biali może nie pozwolili ale małpy potrafią się niektórych sztuczek nauczyć a że kradzież mają w swoich genach tak to wygląda
Nazhir napisał/a:
Bo lektyki wyszły już z użycia.
Hahaha bananowe kurwy hahaha
Hahaha bananowe kurwy hahaha
Bananowe? Przecież to zwykłe BMW E90. W USA takimi jeżdżą ubodzy ludzie, nawet w Polsce takie auto nie robi już żadnego wrażenia, bo można je kupić za 20-25 tys. PLN.
Nemrod90 napisał/a:
Bananowe? Przecież to zwykłe BMW E90. W USA takimi jeżdżą ubodzy ludzie, nawet w Polsce takie auto nie robi już żadnego wrażenia, bo można je kupić za 20-25 tys. PLN.
Banany to nie tylko chajs to stan umyslu też, pozdrawiam
Generalnie kazdy użytkownik BMW powinien wylecieć za okno. Wyjątkiem nowe BMW Max 5 lat, ale każde wiekowe gówno z podkręconym tłumikiem a już w szczególności w wyjebanie szerokimi felami wystającymi poza nadwozie to - okno minimum 8 piętro.
Szczur ma prawko od dwoch miesiecy, na legitymacje szkolna. Wprzedzanie prawym najwolniejszym pasem, genialne.
Widać, że to nie jego pierwszy dzwon. Jeszcze nie zdążył pomalować zderzaka po ostatnim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów