Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
80% charakteru tych dziewcząt to geny rodziców i dziadków. 20% to wpływ środowiska.
Trochę przesadziłeś. W dzisiejszym świecie dostępu do internetu rodzice odgrywają już mniejszą rolę.
chłopie współczuję, naprawdę
A czemu współczujesz?
@crossdressphyxia
"W sumie cześć sadoli córeczki już ma. ch*jowo mieć we łbie iskierkę myśli, że wyrosną takie same. I NIE. Nie upilnujecie. Nie dacie rady."
W jakich ty kategoriach oceniasz rzeczywistość? w swoich patologicznych zapewne. Przecież dzieci się rodzą z konkretnych rodziców i już mają jakiś pakiet startowy genów plus środowisko plus wychowanie. Z zajebistych rodziców taka patola nie wyrośnie nigdy. Jeśli rodzice kochają i się zajmują i pomagają sensownie organizować im życie. Zastanawia mnie skąd Ci przyszło do głowy taka nietrafiona myśl?
A czemu współczujesz?
@crossdressphyxia
"W sumie cześć sadoli córeczki już ma. ch*jowo mieć we łbie iskierkę myśli, że wyrosną takie same. I NIE. Nie upilnujecie. Nie dacie rady."
W jakich ty kategoriach oceniasz rzeczywistość? w swoich patologicznych zapewne. Przecież dzieci się rodzą z konkretnych rodziców i już mają jakiś pakiet startowy genów plus środowisko plus wychowanie. Z zajebistych rodziców taka patola nie wyrośnie nigdy. Jeśli rodzice kochają i się zajmują i pomagają sensownie organizować im życie. Zastanawia mnie skąd Ci przyszło do głowy taka nietrafiona myśl?
nie że mam coś do płci....... po prostu widzę , a naprawdę sporo przypadków znam, bo
powyżej 14,15 roku życia współczesnym dziewczynkom zaczyna odpierdalać i to nie przechodzi tak szybko,
często to jest zwykła próżność, lenistwo, egoizm, agresja, brak właściwych ideałów......a czasami podchodzi pod choroby psychiczne, lub problemy psycholgicze, z tego co mówili znajomi lekarze stwierdzając że ten problem narasta , ostatnimi laty,
nie chce mi się zresztą pisać
,,,organizować życie,,,
to jeszcze muszę skomentować, bo śmieszą mnie takie sformułowania bo kiedyś nikt nikomu nie organizował życia i wyrastali prawdziwi wartościowi ludzie, chociażby u mnie patrząc po rodzinie, a teraz
dziesiątki różnych zajęć , bodzców i wyrastają niezaradni ludzie którymi można manipulować,
oczywiście nie regóła lecz uogólnienie
nie że mam coś do płci....... po prostu widzę , a naprawdę sporo przypadków znam, bo
powyżej 14,15 roku życia współczesnym dziewczynkom zaczyna odpie**alać i to nie przechodzi tak szybko,
często to jest zwykła próżność, lenistwo, egoizm, agresja, brak właściwych ideałów......a czasami podchodzi pod choroby psychiczne, lub problemy psycholgicze, z tego co mówili znajomi lekarze stwierdzając że ten problem narasta , ostatnimi laty,
nie chce mi się zresztą pisać
,,,organizować życie,,,
to jeszcze muszę skomentować, bo śmieszą mnie takie sformułowania bo kiedyś nikt nikomu nie organizował życia i wyrastali prawdziwi wartościowi ludzie, chociażby u mnie patrząc po rodzinie, a teraz
dziesiątki różnych zajęć , bodzców i wyrastają niezaradni ludzie którymi można manipulować,
oczywiście nie regóła lecz uogólnienie
Śmieszą Cie sformułowania organizować komuś życie bo nie umiesz sobie wyobrazić co to może znaczyć w pozytywnym aspekcie. Z resztą sam się do tego przyznałeś. Mnie natomiast śmieszą sformułowania że znasz dużo jakiś przypadków. fajny argument. mój jest taki,że ja znam dużo innych ..hue hue
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów