Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszą Cie sformułowania organizować komuś życie bo nie umiesz sobie wyobrazić co to może znaczyć w pozytywnym aspekcie. Z resztą sam się do tego przyznałeś. Mnie natomiast śmieszą sformułowania że znasz dużo jakiś przypadków. fajny argument. mój jest taki,że ja znam dużo innych ..hue hue
prawda jest taka że dzieciom czas poświęcać trzeba, pomagać również, wzmacniać pasje zainteresowania,
wszytko tak, byle bez przesady ponieważ częsiowo muszą mieć taki czas który same muszą sobie zagospodarować,
dodam jeszcze tylko aby od małego uczyć pracy w domu.
up pie**olisz.
Zdajesz sobie sprawe ,że wszystko ma jakąś przyczynę prawda. Że światem rządzi ciąg przyczynowo - skutkowy ?
Chyba,że masz inną teorię to zapraszam. Ciekawy jestem bardzo.
Zdajesz sobie sprawe ,że wszystko ma jakąś przyczynę prawda. Że światem rządzi ciąg przyczynowo - skutkowy ?
Chyba,że masz inną teorię to zapraszam. Ciekawy jestem bardzo.
przyznaję Ci rację, może dodam tak od siebie że jestem pełen szacunku dla dziewczyn, kobiet Sadola
są napewno dużo ponadprzeciętne,
Tranzystor ma rację, to nie kącik towarzyski lub forum porad dla rodziców, tak że tego....
przyznaję Ci rację, może dodam tak od siebie że jestem pełen szacunku dla dziewczyn, kobiet Sadola
są napewno dużo ponadprzeciętne,
Tranzystor ma rację, to nie kącik towarzyski lub forum porad dla rodziców, tak że tego....
Przyjąłem. kończę pierdolić.pozdrawiam
Te kobiety są DOROSŁE, a po drugie nie robią nic złego. Denerwuje was to, że są wyzwolone seksualnie i mówią do kamery o robieniu loda, czyli o tym co robi 90 procent dorosłych kobiet?
Tak to właśnie wygląda i stąd ta wasza nienawiść do nich. Już nie po raz pierwszy widzę takie bezmyślne i ohydne komentarze jak wyzywanie kobiet od szmat, dziwek czy kurw. Incele dominują w necie, a w życiu są nikim.
Rożnica między prostytutką, a dzisiejszą nastolatką to taka...
że one robią to za darmo (jeszcze)
Biedny, sfrustrowany człowieku. Żal mi ciebie. Kto daje piwa za tak głupie komentarze?
Kobiety? To ty masz dobry limit wieku w głowie. PEDOFILU!
Na tych filmach są dorosłe kobiety. To widać, więc się nie ośmieszaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów