📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i faktycznie to nie tak stare kawałki ale ewolucja muzyki elektronicznej postępuje w szybszym tempie niż w innych jej rodzajach. To jest przecież powiązane z rozwojem technologii, kiedyś były proste syntezatory czy software na miarę starych komputerów które jakieś tam efekty niby dawały, ale wystarczy porównać produkcje z wczesnych lat 90. z dzisiejszymi - teraz dźwięki są doskonale czyste, grają ""szeroko", mają znacznie więcej przestrzeni itp. Jeśli chodzi o kwestie techniczne produkcji nastąpił wielki skok do przodu i to jest fakt. Ale jeśli chodzi o to co się tymi metodami produkowało i produkuje to już kwestia gustu, lubię kawałki zarówno oldschoolowe jak i te nowoczesne
za darude zawsze browar
Dawno nie słyszałem takiego gówna... muzyka elektroniczna ssie pałę po same bile. Tylko jakieś przegrane cioty mogą tego słuchać, pewnie na imprezach robicie sobie kolorowe drinki ze słomeczkami i sobię przy tym obciągacie nawzajem.
Ja pierdole, widzę że pedalstwo się tu zaczyna szerzyć....
Ja pierdole, widzę że pedalstwo się tu zaczyna szerzyć....
co za chujostwo
@up @up Chuj wam w dupe gimbusy spierdalać spakować teczki.
Stare dobre czasy, jak nie było hipsterów, gimbusów i pedałów na ulicach..
karolo4life napisał/a:
@up @up Chuj wam w dupe gimbusy spierdalać spakować teczki.
Ta chciałbyś chuja w dupę, pedale. Idź lepiej słuchać tej swojej muzyczki dla pedałków i oglądać mangę.
Do tej pory tego słucham Muzyka z tamtych czasów dużo bardziej mi się podoba niż to co aktualnie się gra
@JickChrist idź być brudasem gdzie indziej. Na weselu jak leci weekend albo inne badziewie to pierwszy lecisz do parkietu
@JickChrist
Odezwał się kindermetalik, dupka boli bo ktoś ma inny gust od ciebie? Ano tak bo przeca rock i metal to jedyne słuszne gatunki muzyczne. A teraz wypieprzaj z internetów... brudasie niemyty...
Odezwał się kindermetalik, dupka boli bo ktoś ma inny gust od ciebie? Ano tak bo przeca rock i metal to jedyne słuszne gatunki muzyczne. A teraz wypieprzaj z internetów... brudasie niemyty...
Ja nadal mam ta muz w glosnikach ! Krata Grolscha dla ciebie
Pamiętam jak się stało z kumplami i słuchało scootera z kasety na radiu z niemiec, miałem wtedy nie więcej jak 6 lat, ahh te wspomnienia.
Jak dla mnie brakuje jeszcze Mauro Picoto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów