Idę na pielgrzymkę nie wiem jak wy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pójdę boso...
Byłem kiedyś raz na pielgrzymce, tyle że rowerowej. Bardzo fajny klimat, sporo młodzieży było, piwko, pogaduchy, ksiądz nie gwałcił. Polecam
Dlaczego zawsze jak pada hasło "woodstock" to jakiś jeden debil z drugim muszą napisać hasło "brudas"? Nudne to już jest...
ide na piechote na woodstock, bede pił piwo i pieprzył się w namiocie. prawie to samo
coolfon napisał/a:
ide na piechote na woodstock, bede pił piwo i pieprzył się w namiocie. prawie to samo
Piwo i condomy mu !
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Byłem kiedyś raz na pielgrzymce, tyle że rowerowej. Bardzo fajny klimat, sporo młodzieży było, piwko, pogaduchy, ksiądz nie gwałcił. Polecam
nie mówię nie byłem na pierwszej pielgrzymce papci Benedykta w Polsce i nie było jakoś mega źle chociaż z toitojów jebało nie gorzej niż na woodstocku xD
Co to? Kącik katechetyczny sobie zrobiliście?
Józef Piłsudski napisał/a:
i to mówi gość który zapewne nigdy nie był ani tu ani tu i najwięcej ma do powiedzenia...
mądry wybór, podobno na pielgrzymkach tak nie jebie jak u brudasów
kurwa, wybór tragiczny jak w Antygonie. Z jednej strony brudasy, z drugiej nawiedzeni katole. Idę na wódke.
Chuj w dupe '' czystym'' kretynom na dyskotekach! Wlosy na wode z cukrem pudrem, laski ubrane jak dziwki. Woodstock to prostota, piękno i chillout. A na dyskotekach tylko sie po mordach klepia - nic ciekawego.
@saupers - To ja ci powiem, że byłem w życiu i na Woodstocku i na pielgrzymce. Nie wybieram się ani na jedno, ani na drugie, ale jeśli miałbym wybierać, wybrałbym pielgrzymkę.
pielgrzymka coz jebnal bym od klimatu naiwnej milosci infantylnych ludzi i samego celu
Wolę iść na pielgrzymkę, niżeli wąchać smród brudasów na woodstocku i oglądać baby z kutasami...
@baal2000
Napisałeś to bo chciałeś mieć więcej piw?? Czy po co bo nie rozumiem... słucham Damiana Marleya i zapewne ty jeśli (zgaduje) słuchasz Hip-Hopu to spodobałaby ci sie jego twórczość. Ale chuj.... najlepiej powiedzieć że jest brudasem nie wiedząc nic o kulturze jaką on reprezentuje sobą i swoja twórczością.. On i jego poglądy mają więcej wspólnego z Fridomem i z ziołkiem i ze wszystkimi sprawami które cie pewnie jarają , niż twój pojebany mały mózg. Skoro dla ciebie wykonawcy (specjalnie wykonawcy a nie artyści) Metalu czy Rocka itd itd itd... to brudasy tak samo jak ich słuchacze, w takim razie Damian Marley ( brudas) sprawił że i ja brudasem jestem... a skoro ja jestem brudasem to ty jesteś też brudasem bo ja tak kurwa mówie ty popierdolony ignorancie z ilorazem inteligencji żula wpierdalającego żaby i zapijającego piwem. Jeśli to co napisałeś jest zwykłym napisanym dla jaj komentarzem to wiedz że wkurwiłeś mnie popierdolcu nieźle a na dodatek świadczy o tym że chuj z ciebie jest i tyle. Założe się że pod żartami BongMana wpisujesz jak większość gimbazy chcącej być fajnymi ziomalami "OO Bongman dziś w formie" tylko po to żeby pochwalić sie piwkami bo przecież w realu gimbaza pić nie może. Żenuła.
Napisałeś to bo chciałeś mieć więcej piw?? Czy po co bo nie rozumiem... słucham Damiana Marleya i zapewne ty jeśli (zgaduje) słuchasz Hip-Hopu to spodobałaby ci sie jego twórczość. Ale chuj.... najlepiej powiedzieć że jest brudasem nie wiedząc nic o kulturze jaką on reprezentuje sobą i swoja twórczością.. On i jego poglądy mają więcej wspólnego z Fridomem i z ziołkiem i ze wszystkimi sprawami które cie pewnie jarają , niż twój pojebany mały mózg. Skoro dla ciebie wykonawcy (specjalnie wykonawcy a nie artyści) Metalu czy Rocka itd itd itd... to brudasy tak samo jak ich słuchacze, w takim razie Damian Marley ( brudas) sprawił że i ja brudasem jestem... a skoro ja jestem brudasem to ty jesteś też brudasem bo ja tak kurwa mówie ty popierdolony ignorancie z ilorazem inteligencji żula wpierdalającego żaby i zapijającego piwem. Jeśli to co napisałeś jest zwykłym napisanym dla jaj komentarzem to wiedz że wkurwiłeś mnie popierdolcu nieźle a na dodatek świadczy o tym że chuj z ciebie jest i tyle. Założe się że pod żartami BongMana wpisujesz jak większość gimbazy chcącej być fajnymi ziomalami "OO Bongman dziś w formie" tylko po to żeby pochwalić sie piwkami bo przecież w realu gimbaza pić nie może. Żenuła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów