📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@koksiq
wyjdź i nie wracaj aż nie zrozumiesz co zrobiłeś źle.
Ps. Jak już zrozumiesz, to też nie wracaj, nikt za tobą płakać nie będzie.
żeby nie było offtopu to:
nie śmieszy, przynajmniej mnie.
wyjdź i nie wracaj aż nie zrozumiesz co zrobiłeś źle.
Ps. Jak już zrozumiesz, to też nie wracaj, nikt za tobą płakać nie będzie.
żeby nie było offtopu to:
nie śmieszy, przynajmniej mnie.
ja się zastanawiam czy to jest maraton czy może bieg przez płotki?
Jestem katolikiem ale potrafię się śmiać ze swojej wiary. Śmieszą mnie kawały o księżach i ministrantach a ponadto mam bardzo negatywną opinię na temat instytucji jaką jest kościół Nie mam zamiaru pisać, że przesadziłeś albo coś w tym stylu ale to jest po prostu chujowe i nie wiem kogo to może śmieszyć. Nie piszę tutaj o przekraczaniu granic bo sadzę, że ich nie przekroczyłeś ale człowieku ile ty masz lat 12? Jeszcze nawet mama z tatą cię do bierzmowania pewnie nie wysłali.
makarony napisał/a:
Jestem katolikiem ale potrafię się śmiać ze swojej wiary. Śmieszą mnie kawały o księżach i ministrantach a ponadto mam bardzo negatywną opinię na temat instytucji jaką jest kościół Nie mam zamiaru pisać, że przesadziłeś albo coś w tym stylu ale to jest po prostu chujowe i nie wiem kogo to może śmieszyć. Nie piszę tutaj o przekraczaniu granic bo sadzę, że ich nie przekroczyłeś ale człowieku ile ty masz lat 12? Jeszcze nawet mama z tatą cię do bierzmowania pewnie nie wysłali.
11 i pół, ale rocznikowo 12, skąd wiedziałeś?
Masz na mnie chrapkę?
dla wszystkich oburzonych tematem:
sadistic.pl/doslownosc-vt4393.htm?highlight=jesus+fucking+christ
Scarlet napisał/a:
dla wszystkich oburzonych tematem:
Och, sporo takich smakołyków tu jest, O:
sadistic.pl/znajdz-roznice-vt22633.htm
koksiq, za przeproszeniem, nie baw się w katolickiego faszystę i nie mów ludziom co ma ich śmieszyć. I że są gorsi bo nie śmieszy ich to co Ciebie. Jak Ci się coś nie podoba - ignoruj, tak jak to robią rozgarnięci i inteligentni ludzie. No chyba że jesteś jakimś religijnym ekstremistą ale to chyba wtedy zły portal wybrałeś, bo tutaj nie istnieje generalnie tabu z którego się nie można śmiać. W religiach jest masa bezsnesów, są w końcu niedoskonałe bo wymyślone przez ludzi.
Jeśli ktoś jest ateistą to nie musisz go od razu nienawidzieć, tak samo jak oni raczej nie nienawidzą Ciebie z tego powodu iż Ty akurat wierzysz. Jeżeli jednak okaże się że z 3 tysięcy różnych wyznań akurat Twój Bóg jest prawdziwy to on będzie rozliczał ludzi za ich czyny a nie Ty. Ewentualnie jak chcesz pouczać ludzi to zostań księdzem.
Jeśli chodzi o wiarę to moje podejście jest takie - jeśli Cię to cieszy to to rób, ale nie narzucaj tego innym. Sam mam znajomych katolików i są z reguły normalni, są świadomi niedoskonałości wiary jednak nikt nikogo nie przekonuje do przejścia na drugą stronę bo i po co. I ten grafomański obrazek też nie sprawi że nagle setki osób staną się ateistami.
Swoją drogą jeszcze z 10 lat temu jakoś tego typu takie żarty nie budziły takich emocji, mam wrażenie że rośnie nam pokolenie ślepych, agresywnych i narwanych katolików, którzy nie mają dystansu do życia, wiary i samego siebie. I jeśli ktoś sądzi że jak mohery pójdą do piachu to się skończy religijny fanatyzm w Polsce to się pomyli. On się dopiero zaczyna.
A razem z nim wzmocni się aby ludzka nienawiść do "innych".
Swoją drogą to samo oburzanie się z takiego powodu... jest zabawniejsze od tego obrazka...
Jeśli ktoś jest ateistą to nie musisz go od razu nienawidzieć, tak samo jak oni raczej nie nienawidzą Ciebie z tego powodu iż Ty akurat wierzysz. Jeżeli jednak okaże się że z 3 tysięcy różnych wyznań akurat Twój Bóg jest prawdziwy to on będzie rozliczał ludzi za ich czyny a nie Ty. Ewentualnie jak chcesz pouczać ludzi to zostań księdzem.
Jeśli chodzi o wiarę to moje podejście jest takie - jeśli Cię to cieszy to to rób, ale nie narzucaj tego innym. Sam mam znajomych katolików i są z reguły normalni, są świadomi niedoskonałości wiary jednak nikt nikogo nie przekonuje do przejścia na drugą stronę bo i po co. I ten grafomański obrazek też nie sprawi że nagle setki osób staną się ateistami.
Swoją drogą jeszcze z 10 lat temu jakoś tego typu takie żarty nie budziły takich emocji, mam wrażenie że rośnie nam pokolenie ślepych, agresywnych i narwanych katolików, którzy nie mają dystansu do życia, wiary i samego siebie. I jeśli ktoś sądzi że jak mohery pójdą do piachu to się skończy religijny fanatyzm w Polsce to się pomyli. On się dopiero zaczyna.
A razem z nim wzmocni się aby ludzka nienawiść do "innych".
Swoją drogą to samo oburzanie się z takiego powodu... jest zabawniejsze od tego obrazka...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów