📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idiotyczne. Zastanów się lepiej nad sobą, po co takie coś w ogóle wklejasz.
ja myślę, że nie spasowała archaiczna grafika... w dodatku czarno-biała ;/
@koksiq no chyba od takich rzeczy jest ten portal
Zastanów się lepiej nad sobą, po co się tu zarejestrowałeś
Zastanów się lepiej nad sobą, po co się tu zarejestrowałeś
No ale bez przesady. Jak jest ateistą to nie musi tego pokazywać na każdym kroku jak 99 % z nich. Żałosne.
Narysuje gościa sadzącego drugiego w dupę i podpisze nowa dyscyplina olimpijska ateistów.(nie spotkała się z aprobatą środowisk ateistów) Będzie cię to bawiło ralith??
szkoda zaśmiecać ten jakże zacny portal takimi śmieciami.
Humor 5latka
szkoda zaśmiecać ten jakże zacny portal takimi śmieciami.
Humor 5latka
koksiq napisał/a:
No ale bez przesady. Jak jest ateistą to nie musi tego pokazywać na każdym kroku jak 99 % z nich. Żałosne.
Nie jestem ateistą. Mam wiarę (jak i jej brak) po prostu w dupie
Lashlo napisał/a:
Nie jestem ateistą. Mam wiarę (jak i jej brak) po prostu w dupie
Właśnie widać. Jak masz to w dupie to nim jesteś. W ogóle kto daje Ci piwa za takie durne posty. Chyba tylko Ci którzy chcą dostać je w rewanżu albo lizać Ci dupę.
Tak w ogóle to jak masz wiarę w dupie to nie wstawiaj takich rzeczy i już bo to nie jest śmieszne tylko żałosne jak ty.
koksiq napisał/a:
Właśnie widać. Jak masz to w dupie to nim jesteś. W ogóle kto daje Ci piwa za takie durne posty. Chyba tylko Ci którzy chcą dostać je w rewanżu albo lizać Ci dupę.
Tak w ogóle to jak masz wiarę w dupie to nie wstawiaj takich rzeczy i już bo to nie jest śmieszne tylko żałosne jak ty.
Straszne rzeczy!
Nie obruszaj się tak chłopaku, troche dystansu do wszystkiego.
Są ludzie wierzący, których bawią takie rzeczy, bo potrafią podejść do tematu z przymrużeniem oka.
Ale, szkoda mojego pierdolenia na Ciebie.
P.S.
Cytat:
Mało jeszcze tu widziałeś, jeśli takie rzeczy są dla Ciebie obraźliwe, to sądzę, że nie zabawisz tutaj długo.
koksiq napisał/a:
W ogóle kto daje Ci piwa za takie durne posty. Chyba tylko Ci którzy chcą dostać je w rewanżu albo lizać Ci dupę.
Albo Ci co też mają tą wiare w dupie
koksiq napisał/a:
W ogóle kto daje Ci piwa za takie durne posty. Chyba tylko Ci którzy chcą dostać je w rewanżu albo lizać Ci dupę.
To mnie koksiq wkurwiłeś. Dałem piwo bo mi się to podoba, z resztą chuj ci do tego, kto komu i za co daje piwo. Nie podoba ci się, ok, masz do tego prawo, krytykuj autora, ale odpierdol się proszę od ludzi, którzy podzielają poczucie humoru autora.
I nie jestem ateistą, mam po prostu zdrowy dystans do wiary i religii. Nie jestem ograniczonym ortodoksem, czy bojowniczym ateistą, mam na nich wyjebane po równo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów