Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a prawacka gówniarzeria już wali sobie konia do fejka
Ty walisz do rudego?
Kurwa, niewiarygodne
A teraz wyobraź sobie, że ten tekst nie jest aż tak bezczelny i łyknęli by to wszyscy. Kurwa co za czasy, niedługo nikomu w wirtualnym świecie nie będzie można zaufać.
według tego gamonia każdy prawak to rasista, tylko dlatego ze traktuje tak samo źle białego i czarnego, to własnie wy lewackie pomioty jestescie rasistami bo stawiacie tych murzynów wyzej niż białych przez to ze oceniacie białych swoją miarą czyli podludzia i dla mnie kazdy lewak to nie człowiek tylko abominacja.
Lewacka zaś będzie nadstawiać kolorowym
Pan Babiarz zawsze wydawał mi się w porządku, znakomity profesjonalista i człowiek o ogromnej wiedzy. Teraz szanuję go jeszcze bardziej.
Nigdy go nie lubiłem. Teraz nie szanuję tego śmiecia już wcale. Do wora razem z Kurzajewskim i do jeziora
A teraz wyobraź sobie, że ten tekst nie jest aż tak bezczelny i łyknęli by to wszyscy. Kurwa co za czasy, niedługo nikomu w wirtualnym świecie nie będzie można zaufać.
Nie wiem, jak dla mnie to ten tekst jest i tak zbyt poprawny politycznie - nawet nie wiedziałem, że teraz nie wolno mówić "murzyn"
Głos bardziej mi przypomina Jędrzeja Dupę i ogólnie jest to żałosne, ale dla prawdziwego Pana Babiarza, szacunek.
Nigdy go nie lubiłem. Teraz nie szanuję tego śmiecia już wcale. Do wora razem z Kurzajewskim i do jeziora
Do jeziora to tego nieuka, Chmarę, razem z tym jego "żeśmy".
Ci to już chłopak zwalił
Morda pluskwo. Taka ameba jak ty powinna płacić, że może być w gronie sadoli. Ha tfu na Twój ryj
Morda pluskwo. Taka ameba jak ty powinna płacić, że może być w gronie sadoli. Ha tfu na Twój ryj
hehe uderz w stół, a koniobijca się odezwie xd Spokojnie, w przeciwieństwie do twoich faszystowskich poglądów, ja cię nie krytykuję, że się spuściłeś słuchając fejkowe słowa Babiarza.
To jest ta jedna z wielu subtelnych różnic między normalnymi ludźmi o centro liberalnych poglądach, a prawicowymi skurwieńcami chcącymi innym narzucić swoje spierdolone ideologie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów