📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pan Babiarz zawsze wydawał mi się w porządku, znakomity profesjonalista i człowiek o ogromnej wiedzy. Teraz szanuję go jeszcze bardziej.
To musi zgarnąć sporo piw dobre, dobre !
[ Dodano: 2024-08-03, 12:24 ]
Chyba nie myślisz że to jest prawdziwe?
[ Dodano: 2024-08-03, 12:24 ]
dżonyłojlker napisał/a:
Pan Babiarz zawsze wydawał mi się w porządku, znakomity profesjonalista i człowiek o ogromnej wiedzy. Teraz szanuję go jeszcze bardziej.
a prawacka gówniarzeria już wali sobie konia do fejka
CzerstWybut napisał/a:
Co jest prawdziwe? Dobrze się czujesz? Nie dobijaj mnie człowieku, przecież dobrze wiesz o czym piszę.
dżonyłojlker napisał/a:
Co jest prawdziwe? Dobrze się czujesz? Nie dobijaj mnie człowieku, przecież dobrze wiesz o czym piszę.
To jest głos generowany przez AI.
Az sie zalogowalem, mial bym udany dzien jakby babiarz tak szczerze na totalnej wyjebce skomentowal ten caly syf na swiecie
Geraldinio napisał/a:
a prawacka gówniarzeria już wali sobie konia do fejka
Lepiej jak prawak wali do tego niż jak lewak wali do baby z chujem
W TVP by chyba dostali wylewu
Swoją drogą to kurwa się przestaje robić zabawne gdy za pomocą AI ktoś może za ciebie podłożyć głos, zadzwonić do twojego szefa by kazać mu się pierdolić i załatwić ci wolne do odwołania.
Swoją drogą to kurwa się przestaje robić zabawne gdy za pomocą AI ktoś może za ciebie podłożyć głos, zadzwonić do twojego szefa by kazać mu się pierdolić i załatwić ci wolne do odwołania.
AlbertoNihilo napisał/a:
To jest głos generowany przez AI.
Gratulacje - tylko Ty na to wpadłeś
Bosun napisał/a:
Lepiej jak prawak wali do tego niż jak lewak wali do baby z chujem
Ale dlaczego lepiej? chuj cię to obchodzi, każdy wali do tego na co ma ochotę, dopóki nie łamie prawa.
Teraz go wywalą na dobre.
Nigdy nie lubiłem Baniarza, ale to chyba jakaś choroba psychiczną...
Nigdy nie lubiłem Baniarza, ale to chyba jakaś choroba psychiczną...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów