jako, ze ktorys moderator sie na mnie obrazil i wypierdala co raz, bez powodu, moje tematy wrzucam jeszcze raz:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No nie czemu on nie ma AK 47 !!!!!
Mudżiny w swoim żywiole
Cytat:
skoro wypierdala twoje tematy to pewnie jakiś powód tego jest... prawdopodobnie przez to że są do dupy...
ty za to jestes władcą tematów, z jednym w sakiewce
Patrzę, a wzdłuż ulicy biegnie Murzyn w butach Nike i niesie telewizor.
Pomyślałem: "Kurde wygląda jak mój.."
Po czym przypomniałem sobie, że mój nosi Adidasy =D
Pomyślałem: "Kurde wygląda jak mój.."
Po czym przypomniałem sobie, że mój nosi Adidasy =D
up
super, ostatnio otwarłem książkę do historii i ten żart był w temacie "ciekawostki"
super, ostatnio otwarłem książkę do historii i ten żart był w temacie "ciekawostki"
maxiu napisał/a:
I tak w dyscyplinie z opierdalaniem samochodu wyprzedziliby ich ruscy i Polacy...
widać jaki z Ciebie patryjota(nie wiem jak to śię kurwa pisze ;/) że uważasz że Polacy są najlepsi w okradaniu samochodów
20 letni kon nie potrafi sprawdzic chociazby w googlach jak poprawnie napisac 8 literowy wyraz. To jest koniec...
Z jakiego to filmu? Ma ktos tytuł??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów