jako, ze ktorys moderator sie na mnie obrazil i wypierdala co raz, bez powodu, moje tematy wrzucam jeszcze raz:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
No a murzyni w swoim żywiole
dla mnie najlesza konkurencja to wieszanie murzynów na drzewach na czas
pakicito napisał/a:
moderator sie na mnie obrazil i wypierdala co raz, bez powodu, moje tematy wrzucam jeszcze raz
stary, dobre podejście wyruchają Cię za to
co to za film?
hehe dobre.. ale co to za film?
A bawełna leży odłogiem.
wypierdala twoje tematy bo ten filmik jest denny, chuj mnie obchodza murzyni, a jeszcze brakowalo tutaj ich olipiady... prosze cie...
dobra komedia Wayansa.
skoro wypierdala twoje tematy to pewnie jakiś powód tego jest... prawdopodobnie przez to że są do dupy...
Te psy chyba miały ich gonić na początku anie wyprzedzać ale gówno.
I tak w dyscyplinie z opierdalaniem samochodu wyprzedziliby ich ruscy i Polacy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów