📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem że sadistic i radocha z dzwona, ale wkurwiło jak banda wiejskich gnojków się cieszy z matki z dziećmi. Może dlatego że sam mam małe dziecko. Wysiąść, naje*ać, dać odśnieżacz i niech się za coś pożytecznego pasożyty wezmą.
Edit: I ktoś mi powie że ciapate są leniwe. Posypali u siebie porządnie piaskiem i nie ma mowy o poślizgach wielbłądów.
Edit: I ktoś mi powie że ciapate są leniwe. Posypali u siebie porządnie piaskiem i nie ma mowy o poślizgach wielbłądów.
Olkusz <--- tutaj nawet ptaki zawracają wiem co mówie bo potwierdzone przez 21 lat badań
Mógłbym tak siedzieć i patrzyć się, a oni by sobie takie piruety kręcili...
Jedyne co lubię w Olkuszu to McDonald pomiędzy Krakowem i Katowicami.
Brona_Talerzowa napisał/a:
zamiast posypać
Ty weź se kurwa sadistica na jakiegoś pedalica zmień, tam będziesz miał miło i przyjemnie, co nie zmienia faktu, że to podkrakowskie wieśniaki (KOL).
Zachowali się źle, ale to sól tego portalu.
Dodam jeszcze, że jak autorzy tego filmu zostaną zidentyfikowani to będą mieć kłopoty...
@sarkoziu, w samochodzie mojego ojca i owszem. Kontrola trakcji i inne bajery = nie przenoszenie przez koła większego momentu niż pozwala na to przyczepność. W innych samochodach robienie takiego czegoś = jesteś debilem. Koła nie mają buksować bo chuja zrobisz, a nie pojedziesz. No co najwyżej pojedziesz w tył jak ci na filmikach.
w Toyotach się gaz nie blokował.
"bo to Toyota" znawcy kurwa -.- akurat Toyoty byly duzo bardziej niezawodne niz pewnie te golfy i tico co wiekszosc z tych wiesniakow ma.
Kurwa mać. Czym mieli posypać? Ziemią? A może nie mili skąd wziąć, bo akurat ta banda wieśniaków nie miała piaskownicy z budowy sprzed 25 lat pod domem, a ziemia zmrożona i kopać się nie da?
Solą? A kto im za to zapłaci?
Utrzymanie tej drogi to pierdolona robota zarządcy. Inna sprawa, że ja w zimie wożę se sobą łańcuchy, bo niejeden dojazd do klienta to jest dramat.
No ale zapomniałem, że teraz na kursach nie uczą, jak założyć łańcuchy na koła i jak się z czymś takim jeździ. Mnie też nie uczyli, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Lepiej myśleć zawczasu, niż po czasie.
Solą? A kto im za to zapłaci?
Utrzymanie tej drogi to pierdolona robota zarządcy. Inna sprawa, że ja w zimie wożę se sobą łańcuchy, bo niejeden dojazd do klienta to jest dramat.
No ale zapomniałem, że teraz na kursach nie uczą, jak założyć łańcuchy na koła i jak się z czymś takim jeździ. Mnie też nie uczyli, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Lepiej myśleć zawczasu, niż po czasie.
cala noc i dzien tam stali ? kamera caly czas w tym samym miejscu do chuja
Dziamian napisał/a:
i co teraz w takim przypadku ? jak ten cinkuś z doblo zaliczyli dzwona ? ja bym to zgłaszał do zarządcy dróg, tylko czy na taką opcję jest szansa odzyskania kasy za szkody ?
Dwa lata temu miałem stłuczkę na takiej właśnie oblodzonej drodze. Nie z mojej winy więc ja normalnie z ubezpieczalnią gościa się rozliczałem a z tego co wiem on nic nie wywalczył z zarządcą drogi.
Slonx napisał/a:
mogli naszczać. Dużo ich tam było i co drugi po piwie. Zawsze można coś wykombinować - jak się chce oczywiście.k***a mać. Czym mieli posypać? Ziemią? A może nie mili skąd wziąć, bo akurat ta banda wieśniaków nie miała piaskownicy z budowy sprzed 25 lat pod domem, a ziemia zmrożona i kopać się nie da?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów