klejo sie opony jak trza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mój Olkusz <3 szkoda tylko, że nie ma tu się czym chwalić...
droga porządna jak i ten cały zajebany olkuski rynek
nóż się w kieszeni mi otwiera jak to widzę,nie daleko mnie jest też jedna podobna droga która idzie w stronę jankowickiej kopalni,tam jest dziur jak na szwajcarskim serze i niektóre są polepione,smoły dość sporo zużyte i też się to całe topi co prowadzi do utworzenia się masy czarnych kropek na karoserii samochodu w okolicach progów których jest się ciężko potem pozbyć.
Może trzeba rozstrzeliwać ludzi odpowiedzialnych za to ?
Lub wygnać z kraju ? Bo przecież jemu szkodzą...
Lub wygnać z kraju ? Bo przecież jemu szkodzą...
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Oj, do Zawiercia ich trzeba zawieść chyba Tam to dopiero są paranoje ;-D
Jak to nie?
Jest Pan Zenek kierujący ruchem na szpitalnej, Pan Pieronek codziennie gnający ze złomem i siekierkami, sklep "u pedała", Olkuskie górki i "klab dwajścia jeden, codziennie na innych ulicach spoceni drogowcy (opcja dla kobiet), pół rynku nawet mamy.
Ale jest się gdzie napić w plenerze
Abgda, gdzie jest sklep "u pedała"? Przyznam koleżko, że teraz trochę mnie przeraziłeś tą informacją.
zakonnicaa, miło że jest jakaś dziewczyna z naszego miasta na Sadolu, jednak zastanów się dobrze czy naprawdę jest powód tak na nie narzekać Cisza i spokój są znacznie lepsze od krakowskiego mrowiska.
Abgda "Klub 21" gdyby nie wpuszczał gimnazjalistów byłby ok o właśnie, też mnie ciekawi ten sklep "u pedała"
Bullitt520 Co prawda, to prawda, ale znacznie milej byłoby usłyszeć, choćby w telewizji "Olkusz - miasto z pięknym rynkiem, zadbanymi ulicami i z wieloma miejscami rozrywki" niż " Olkusz - płynący asfalt i afery w szpitalu"
Bullitt520 Co prawda, to prawda, ale znacznie milej byłoby usłyszeć, choćby w telewizji "Olkusz - miasto z pięknym rynkiem, zadbanymi ulicami i z wieloma miejscami rozrywki" niż " Olkusz - płynący asfalt i afery w szpitalu"
Jak w tej mieszance asfaltowej nie widać żadnego kruszywa (czy tam gruzy czy innego chuja), tylko jest czysta czarna maź, to tak jest -.-
Najgorsze jest to, że w takich wypadkach wykonawca praktycznie nie ponosi odpowiedzialności. Połatają trochę i tyle. Ulica będzie równie chujowa co przed remontem.
Tak to jest, jak się wybiera najtańszych wykonawców, nie patrząc na ich profesjonalizm czy fachowość.
I tak, proszę państwa, nasze pieniądze są roztrwaniane na chuja warte remonty.
Najgorsze jest to, że w takich wypadkach wykonawca praktycznie nie ponosi odpowiedzialności. Połatają trochę i tyle. Ulica będzie równie chujowa co przed remontem.
Tak to jest, jak się wybiera najtańszych wykonawców, nie patrząc na ich profesjonalizm czy fachowość.
I tak, proszę państwa, nasze pieniądze są roztrwaniane na chuja warte remonty.
@MISIEQM1
@zakonnicaa
sklep u pedała jest na rogu szpitalnej i żuradzkiej
Co do drogi to takie są olkuskie realia, to samo będzie z obwodnicą
@zakonnicaa
sklep u pedała jest na rogu szpitalnej i żuradzkiej
Co do drogi to takie są olkuskie realia, to samo będzie z obwodnicą
f1skala, Południowa obwodnica coraz lepiej się ma, poza tym droge na Wolbrom zaczęli robić. Między Olkuszem a Wolbromiem 3 pary światel na drodze są
Abgda, Oj tak, jest się gdzie napić. I z kim
Abgda, Oj tak, jest się gdzie napić. I z kim
już wiem dlaczego kierowcy na KOL wjeżdżając do normalnego miasta zachowują się jak dzikusy, spada przyczepność w calibrach bo asfalt się nie klei
Najlepsze jest to że wszyscy czepiają się robotników a nie ludzi którzy stoją nad nimi oraz ludzi którzy robią przetargi. Tak to jest jak wybiera się firmę która podaje najniższą cenę.
A teraz wszyscy razem podziękujmy temu panu:
A teraz wszyscy razem podziękujmy temu panu:
kacek_ napisał/a:
już wiem dlaczego kierowcy na KOL wjeżdżając do normalnego miasta zachowują się jak dzikusy, spada przyczepność w calibrach bo asfalt się nie klei
Gdzie masz to normalne miasto
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów