18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Zona_Putina 2013-06-21, 10:16 86
Też kiedyś widziałam jak asfalt płynie
Zgłoś
black88 2013-06-21, 10:24 18
haha a nie wierzyłem jak w radiu mówili ze przejeżdzające auta chlapią na dzieci asfaltem...
Zgłoś
ilves 2013-06-21, 10:34 26
Ratowali sytuacje najnowocześniejszą technologią - taczką z piaskiem, hahahaha. Piwo

Całujcie mnie wszyscy w dupę. :3

youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Zgłoś
Puszale 2013-06-21, 11:00
nawet na autobanah nie mają takiej technologi zwiększającej przyczepność
Zgłoś
r................a 2013-06-21, 11:03 1
Polsat??
Gdzie są kurwa mać reklamy?
Zgłoś
!Timon 2013-06-21, 11:09
To już się smutne robi.
Tak ludzie nie mieliby pieniędzy, żeby płacić za prywatne drogi ale mają pieniądze żeby płacić za te drogi, armię urzędników i niekończące się remonty.
Jebać logikę!

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
ASAKKU 2013-06-21, 11:23 3
A gdzie ten asfalt oni widzą???

Smoła, to nie asfalt!!!

Zgłoś
Megatr0n 2013-06-21, 11:29
Polacy są mistrzami w budowaniu dróg, po zimie dziury, w czasie lata miękka papka a jesienią to liście zaskoczą drogowców.

痛い茶番
Zgłoś
MISIEQM1 2013-06-21, 11:41 2
Kilka fotek dodatkowo dla interesowanych link do artykułu z Olkuskiego ,,szmatławca'' http://przeglad.olkuski.pl/index.php/nasze-interwencje/8149-20. Takie sytuacje w tej dziczy to codzienność

Zgłoś
meme18 2013-06-21, 11:45
Ten reporter mówi, jakby miał się zaraz zesrać, taki spięty

Du ber om förlåtelse på dina bara knän
men det är försent och du får ta ditt straff
Du bryter ihop och lipar som en hora
Dags att ångra ditt livs största misstag
Lifelover - Karma.
Zgłoś
mare30ks 2013-06-21, 12:17
i oczywiscie zadnych gwarancji od kurew ktore droge robily nie ma, trzeba bedzie kolejny przetarg zrobic jak sie znowu roztopi i powstana plywajace koleiny, gwarancje pewnie nie obejmuja plyniecia asfaltu w lato i pekania w zime

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Skora2 2013-06-21, 12:47 23
Ale to jest pierdolenie... "Panowie drogowcy miejcie się na baczności" "przy użyciu najnowocześniejszych technologi" i pokazują rozjebaną taczkę i dwie miotły. Jak można zwalać winę na najniższy szczebel, czyli roboli, że chujowo zrobili. Jak mają takie materiały albo odgórnie narzucone że ma położyć 5 cm asfaltu a nie 15, to się droga rozpierdoli po miesiącu. Śmiech na sali, bo czemu oni są winni? Z pustego to i Salomon nie naleje. Jak mają pół stara tego grysu asfaltowego (nie wiem jak się to nazywa) do załatania dziur w całej gminie i jak widzę jak najcięższy z nich ubija to butami - bo nie mają ni walca, ni wibratora, czy zagęszczarki to jak to ma być dobrze zrobione?
Zgłoś
bavarian 2013-06-21, 13:22 3
HAAAAA w końcu o mojej wiosce!!
Zgłoś
merh 2013-06-21, 13:28
skora,jak ja nie mam sprzetu,to nie robie roboty. Zastanawia mnie czy ci robole są naprawde tak tępi,czy faktycznie mają to w dupie. Robią droge pośrednio dla siebie.Jesli ekipa sie zbuntuje,do tego zwoła mieszkancow i zaprotestują przeciwko takiej budowie ,to chyba jakiś rozgłos pojdzie i droga bedzie musiała być zbudowana wg norm. To samo tyczy sie łatania dziur jebanym żwirem. No do huja wafla,czy ja jako motocyklista mam 4 koła i przynajmniej 2 zawsze na czystym asfalcie?! dla mnie to bezposrednie zagrozenie dla zycia,bo jadac nawet 40/h koła traca przyczepnosc na czyms takim.A drogowy płace taki sam..

Ból dupy siega wyżyn.Potrzebujemy gościa z głową na karku,ktorego bedzie mozna poprzeć w społecznej kampanii przeciwko takiemu rozporzadzaniu hajsem.Naszym hajsem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów