18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kamilek1 2013-05-14, 14:07 195
I bardzo dobrze kurwa mać. Co to za moda, żeby na święto flagi naszej ojczyzny wywieszać symbole Unii? Poza tym na urzędach flaga Polski powinna wisieć cały rok a nie tylko w święta.
Zgłoś
Loaloa 2013-05-14, 14:10 12
Polactwo sobie nowe hobby znalazło, w chuj się wzruszyłem. Może tak się po urzędach przejdą i krzyże pozdejmują. One tam wiszą przez cały rok.
Zgłoś
Ronoaro 2013-05-14, 14:18 104
Loaloa, ekh chłopczyku który boi się podać nawet swój prawdziwy wiek, nie masz prawa nazywać innych Polactwem, bo sam prezentujesz co najwyżej poziom wioskowego głupka.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
RockyWood 2013-05-14, 14:27 15
Tak z perspektywy czasu myślę że tą sałą UE wymyśliły SZWABY po to by przejąć całą Europę tylko tym razem za pomocą papieru a nie ołowiu... Polskie zakłady i fabryki wykupili i w większości zamknęli i myślicie że z żalem otwarli Polakom granicę żeby mogli u nich pracować za psie pieniądze? Otóż nie - czekali właśnie na to z niecierpliwością aby mieć napływ taniej siły roboczej i młodych pięknych polskich kobiet (tych wyjeżdża tam najwięcej). Myślicie że szwaby obawiali się Polaków na rynku pracy? ŻE CO KURWA? A Turki i inne brudasy co tam siedzą od dawna to chuj - ich to się nie boją tak? Większość z ciapatych jak nie wszyscy w szwabii siedzi na zasiłkach rodzinnych... a Polacy jadą tam przede wszystkim do PRACY. A Polki do łóżek szwabów.

Rock.
Zgłoś
ProVVe 2013-05-14, 15:08 23
Ta cała ue to nam po chuju była potrzebna trzeba było brać przykład z Norwegii... Byliśmy w tych samych traktatach handlowych i NATO to na chuj nam ta unia... Tylko po to żeby nam nie płacili na granicach za transport, zniszczyć nasze cukrownie, mleczarnie, kopalnie węgla, stocznie, zmienić korzystnie prawo i wyprzedać za psie pieniądze majątek narodowy bez pośredników... Za to dostaliśmy swobodne poruszanie sie po innych krajach ---> oooo kurwa dzięki wielkie jakby wcześniej przekroczenie granicy było niemożliwe bez pierdolonego paszportu... Miejsca pracy na zachodzie powiecie, a mogłeś wcześniej tez jechać za pracą... Nic się nie zmieniło wiara i tak w większości na czarno zapierdala...

Ola gringo
Zgłoś
twojastaraluz 2013-05-14, 15:19 62
Po zimnym piwie dla tych panów.

PANCERNA PIĘŚĆ DZIECIĄTKA JEZUS
Zgłoś
CYPRIAN 2013-05-14, 15:23 21
jak wprowadzą jeszcze swoją walutę bez orła i królów to mnie chuj strzeli w słoneczny dzień
Zgłoś
LamaBojowa 2013-05-14, 15:34
haha nieznani
Zgłoś
n................2 2013-05-14, 15:38
Bez oglądania daje piwo za sam opis.
Zgłoś
sługaSzatana 2013-05-14, 16:00
Gdzie mam wysłać tę kratę piwa?
Zgłoś
Zarammoth 2013-05-14, 16:10 29
Przy okazji zdejmować jeszcze jedną flagę, która notorycznie jest wieszana w święta państwowe, mimo że to flaga obcego kraju:

Zgłoś
pyra15 2013-05-14, 16:23 3
Bardzo dobrze! Jak dla mnie flaga narodowa powinna wisieć przez cały rok obojętnie czy to w urzędach czy w blokach, domach.

'Bój się mnie jak Boga, ponieważ przynoszę śmierć...'
Zgłoś
Sonal 2013-05-14, 16:30 1
Założę się, że obie flagi wiszą sobie cały rok. Ale jak to w tym gównianym internecie - ktoś dojebał opis, że zostały wywieszone niby na dzień święta flagi i debile się podniecają. Za chwilę jeszcze się okaze, że ten chuligański wybryk kradziezy flagi odbył się w gołe nie w związku z świetem flagi. A widoczni chuligani-pseudo patrioci - w swoich oknach żadnej falgi nie mają (bo jeszcze nie zdążyli ukraść)
Zgłoś
n................e 2013-05-14, 16:31 1
Niech żyje UE, nie podoba się to wypierdalać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów