Gorzowianom radzę mieć się na baczności. Wszystkim innym odradzam wizytę w Gorzowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa a gdzie im mogli zjazd zrobić? ewentualnie Dziwnów byłby dobry z nazwy ale Gorzów też ok
Kurde a już myślałam że się wyprowadzili z mojego podwórka, bo tak ciszej jakoś a tu takie rozczarowanie.
Kurwa... tam będzie więcej brudu niż na woodstocku;/
shoo, ja zaproponowałam tylko nocleg jako pomoc dla walczących w imię wyższej idei żadnego ruchania
Chłopcy którzy maja troche wolnego, checi i 50cm w obw bicepsa prosze o kontakt- zbieramy ekipe.
@ aaduch
A gdy wrócę ranny mogę chociaż na okład z waginy liczyć?
A gdy wrócę ranny mogę chociaż na okład z waginy liczyć?
Najlepiej niech zrobią taki flashmob:
sadistic.pl/a-co-ty-bys-zrobil-jakby-wszyscy-wokol-zaczeli-zdychac-vt4...
sadistic.pl/a-co-ty-bys-zrobil-jakby-wszyscy-wokol-zaczeli-zdychac-vt4...
O kurwa! Kierowcy, omijajcie Gorzów! Cyganie potrafią z przejeżdżającego samochodu wyciągnąć paliwo, a przy okazji jeszcze podpierdolić kierowcy portfel, obrączkę i dokumenty!
Poświęćmy Gorzów i jebnijmy tam atomówkę!
''różne odmiany kultury cygańskiej, która się cały czas rozwija''
- zaczepianie Polaków na ulicach,
- okradanie kontenerów na odzież używaną,
- żebranie na skrzyżowaniach,
- kradzieże w sklepach,
- tworzenie osiedli, gdzie lepiej samochodu nie zostawiać,
- niszczenie i dewastowanie domów i osiedli wybudowanych dla nich przez Państwo polskie,
- panoszenie się wszędzie, jakby byli obywatelami świata...
... i długo by wymieniać...
Faktycznie, rozwijają kulturę... Jak wirus grypy...
Za jedną rzecz szanuję Francję - mieli tyle jaj, żeby wypierdolić tych parchów z kraju
- zaczepianie Polaków na ulicach,
- okradanie kontenerów na odzież używaną,
- żebranie na skrzyżowaniach,
- kradzieże w sklepach,
- tworzenie osiedli, gdzie lepiej samochodu nie zostawiać,
- niszczenie i dewastowanie domów i osiedli wybudowanych dla nich przez Państwo polskie,
- panoszenie się wszędzie, jakby byli obywatelami świata...
... i długo by wymieniać...
Faktycznie, rozwijają kulturę... Jak wirus grypy...
Za jedną rzecz szanuję Francję - mieli tyle jaj, żeby wypierdolić tych parchów z kraju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów