Gorzowianom radzę mieć się na baczności. Wszystkim innym odradzam wizytę w Gorzowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszyscy wiedzą, że wyjadą dopiero wtedy jak nie będzie już co ukraść czy zjeść, a i wtedy jeszcze będą grabić i gwałcić bogu ducha winnych przejeżdżających przez Gorzów.
I cyganie zrobią flashmob pt. Usiądźmy wszyscy razem i wyżebrajmy jakieś grosze
Podczas takiego eventu to chyba na szczudłach będzie trzeba chodzić
Podczas takiego eventu to chyba na szczudłach będzie trzeba chodzić
Jak już się zjadą to proszę wszystkich murarzy o zjazd do Gorzowa i otoczenie go murem.
Naprawdę proszę.
Gorzowianie!!!
Was również proszę, wiem że to wielkie poświęcenie ale pomyślcie ilu ludzi będzie Wam wdzięcznych.
Jakoś Was pomału potem z tego getta wytachamy.
Naprawdę proszę.
Gorzowianie!!!
Was również proszę, wiem że to wielkie poświęcenie ale pomyślcie ilu ludzi będzie Wam wdzięcznych.
Jakoś Was pomału potem z tego getta wytachamy.
Allah Akbar !!! lub Maryjo !!!
Wyjebać ich w powietrze
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Wyjebać ich w powietrze
Mam nadzieję, że Gorzów będzie dla tych brudasów jak Oświęcim dla żydów
Ja nie wiem zupełnie o co wam chodzi przecież nie każdy cygan jest nierobem mendą i żebrakiem ... ehhh przecież są wśród nich bardziej wyrafinowane osobniki jak np. złodzieje czyli ok 99% populacji
Swoją drogą bardzo współczuję gorzowianom gdyż ta plaga osiedli się tam dopóki nie rozkradnie wszystkiego co możliwe, a potem pojadą do Ciechocinka czy kurwa Ciechanowa dalej kraść bo to że oni 'zjeżdżają' do Polski to tylko złudne wrażenie najpierw żebrzą i kradną tu a potem się przenoszą i tak w koło Macieju.
Swoją drogą bardzo współczuję gorzowianom gdyż ta plaga osiedli się tam dopóki nie rozkradnie wszystkiego co możliwe, a potem pojadą do Ciechocinka czy kurwa Ciechanowa dalej kraść bo to że oni 'zjeżdżają' do Polski to tylko złudne wrażenie najpierw żebrzą i kradną tu a potem się przenoszą i tak w koło Macieju.
Proponuje wycieczkę do Gorzowa. Ja już się pakuje:
e tam, te gazety zawsze cygnią.
no co, nic złego się nie stanie. przyjadą cyganie, podpierdolą trochę drobnego towaru ze sklepów, wszystkie mydła i stajtaśmy z publicznych kibli (nie żeby było to im potrzebne, po prostu głupio nie zajebać, jak jest tak wystawione).
@Buubles taa, popatrz sobie jak dziś się żydzi rządzą w oświęcimiu, tego nie można, tamtego nie można, o wszystko się burzą, najchętniej zrobili by z oświęcimia jeden wielki skansen pamięci. więc uważaj bo jeszcze wykraczesz.
no co, nic złego się nie stanie. przyjadą cyganie, podpierdolą trochę drobnego towaru ze sklepów, wszystkie mydła i stajtaśmy z publicznych kibli (nie żeby było to im potrzebne, po prostu głupio nie zajebać, jak jest tak wystawione).
@Buubles taa, popatrz sobie jak dziś się żydzi rządzą w oświęcimiu, tego nie można, tamtego nie można, o wszystko się burzą, najchętniej zrobili by z oświęcimia jeden wielki skansen pamięci. więc uważaj bo jeszcze wykraczesz.
Mieszkam w GW ale się cieszę, że w chwili obecnej jestem za granicą. Nie będę musiał patrzeć na ten burdel...
Zapraszam do siebie, do GW, tych, którzy pomogą plagę tępić mogę nawet przenocować
a później dziwota że Gorzów z mapy zniknął... Swego czasu kolega mi opowiedział ciekawą anegdotę na temat cyganów. Mianowicie historia była prawdziwa.
Wpada dwóch cyganów z reklamówkami w obu rękach do sklepu muzycznego... Właściciel sklepu widząc ich bacznie patrzy im na ręce żeby go nie okradli... Podchodzą do stoiska z gitarami, oglądają, testują po chwili odkładają te instrumenty i wychodzą. Właściciel przed zamknięciem sklepu liczy towar po czym okazuje się że zniknęły cztery gitary... Jak to możliwe? Bęben gitary schowali sprytnie do reklamówki, w gryfy w rękawy.. ^^ Dziękuje dobranoc ;p
Wpada dwóch cyganów z reklamówkami w obu rękach do sklepu muzycznego... Właściciel sklepu widząc ich bacznie patrzy im na ręce żeby go nie okradli... Podchodzą do stoiska z gitarami, oglądają, testują po chwili odkładają te instrumenty i wychodzą. Właściciel przed zamknięciem sklepu liczy towar po czym okazuje się że zniknęły cztery gitary... Jak to możliwe? Bęben gitary schowali sprytnie do reklamówki, w gryfy w rękawy.. ^^ Dziękuje dobranoc ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów