📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja bym powiedział "on jest popierdolony"
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
ale co z tym strasznego.... jak by szpila była jedna to tak ale kilkadziesiąt? fizyka.. masa jest rozłożona na wielu szpilach wiec nacisk na podłoże jest rozłożony;) to samo z tymi betonowymi klockami i młotem amortyzacja i rozłożenie siły
siwy_oscar napisał/a:
ale co z tym strasznego.... jak by szpila była jedna to tak ale kilkadziesiąt? fizyka.. masa jest rozłożona na wielu szpilach wiec nacisk na podłoże jest rozłożony;) to samo z tymi betonowymi klockami i młotem amortyzacja i rozłożenie siły
tak ale nacisk na cialo oraz zmysł czucia jest i jeszcze powiedz ze nic nie boli , ze moze troche laskocze
Jeszcze trzeba uwzględnić fakt zesrania się.
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
10 cegieł do harda
Ale ta laska... Na ostatnim zdjęciu wyszła... Uugghh...
ona na kazdym wyszla chujowa bo jest chujowa gruba a w dodatku ruda :] jeszcze troche piegow i mamy anie z zielonego wzgórza
jaaaa... ale twardziel, już nie po prostu jestem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów