📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj wie czy to trick czy po prostu mało co nie wypierdolił
tomekb15 napisał/a:
tak to na swojej motorynce robiłem 20 lat temu !!
jak ci cos nie pasi to won mi stąd na maxiora czy inne gówno .
No teraz to pajaca z siebie robisz , ma chłopak racje, wypadki na hardzie a to nie jest hard więc sklej jape łaskawie.
Gdzie jest moderator? za takie gadanie "nie wyjebał sie" lub"gdzie gleba" powinny warny polecieć bo to nie temat o flakach albo rozbitych łbach
peace
a frajerom śmierć :*
Nie muszą być flaki, ale mógł wyjebać na kask no... Po chuju to sadystyczne było. Tak, czy siak, nie wyjebał - nie ma piwa.
ps. nie zapomnijcie dopierdolić że jestem gimbusem i mam wypierdalać. Z takimi filmikami to wydupiać na inne portale, jest ich dużo, naprawde.
ps. nie zapomnijcie dopierdolić że jestem gimbusem i mam wypierdalać. Z takimi filmikami to wydupiać na inne portale, jest ich dużo, naprawde.
szału nie ma ...
ładnie mu to wyszło !
A niech ma te piwo ode mnie. Niedługo pewnie już nic nie będzie pił.
tomekb15 napisał/a:
jak ci cos nie pasi to won mi stąd na maxiora czy inne gówno .
Piwo! Albo mi się wydaje, albo sama nazwa serwisu mówi jakich rzeczy chcemy...
I wcale nie było mowy o krwi... Niedługo na hardzie będą kurwa treści z reszty działów, bo zlecą się dzieci i będzie że za brutalne bo glebę na desce złapał...
Sugestia dla Was
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów