📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
może sandałem..
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
szczerze, to cieszyłbym się bardziej jakby tak walnął głową w glebe
Najpierw miałem nadzieje że uderzy w tego dzieciaka na motorku, potem że się wyjebie przy staniu na jednym kole, potem nadzieja że wyjebie się przy tym zakręcie, i nic. Zawiodłem się
a chuj z wami true sadole, nie wyjebał się i co z tego? na harda sobie wejdźcie jak wam krwi i flaków trzeba, kozacko to zrobił nie ma co
prze chuj... nie powstydziłby się tego Raptowny
No i co, to już?
po cholere znalazło się to na tym portalu?! Czarny humor przechuj....
tak to na swojej motorynce robiłem 20 lat temu !!
jak ci cos nie pasi to won mi stąd na maxiora czy inne gówno .
D19 napisał/a:
a chuj z wami true sadole, nie wyjebał się i co z tego? na harda sobie wejdźcie jak wam krwi i flaków trzeba, kozacko to zrobił nie ma co
Dobry trik
tomekb15 napisał/a:
tak to na swojej motorynce robiłem 20 lat temu !!
D19 napisał/a:
no kurwa tym żartem o motorynce to rozjebałeś system z takimi żartami to sam WON na maxiora czy inne gówno
peace.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów