18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EksplozjaSmaku 2020-03-06, 11:16
Powie w sadzie, ze byl w stanie wzburzenia i nic nie dostanie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-06, 11:20 3
O skurwysyn jebany! Można nie cierpieć urzędniczych pasożytniczych parszywych świń do utylizacji ale nie naszej Kochanej Polski. Anty-nacjonaliści są 100 razy gorsi niż faszyści. Cale to polityczne Gejostwo i LGBT to rak który należny wypalać gorącym żelazem nie obrażając ludzi o odmiennych preferencjach seksualnych którzy do tych Lewackich ruchów politycznych dupol-logicznych się nie przyznają. sadistic.pl/najgorsza-klatwa-xxl-w-vt506023.htm?highlight=najgorsza+kl...
Zgłoś
fieryangel 2020-03-06, 11:24 2
Mam nadzieję, że ktoś tego pedała podpierdolił gdzie trzeba za znieważenie flagi państwowej. Bo mi się nie chce.
Zgłoś
b................3 2020-03-06, 11:33
Ojej, chciał podpalić flagę i mu nie wyszło i teraz czujecie do gościa nienawiść. Ludzie czy z wami wszystko ok? Rozumiecie jakie to dziwne? Moim zdaniem dopóki koleś nie robi nikomu fizycznie krzywdy, to niech sobie robi takie głupoty, jego sprawa. Jakie to ma realne znaczenie? Moim zdaniem jeśli ktoś czuje do tej osoby nienawiść tylko z tego powodu, to znaczy, że prawdopodobnie ma wyprany mózg, bo widzi w kawałku materiału symbol za którego zniszczenie jest w stanie uszkodzić drugiego człowieka... i jeszcze prawo przewiduje karę za zniszczenie symbolu narodowego. W dziwnym świecie żyjemy.
Zgłoś
siemek1234 2020-03-06, 11:35 1
Sławek.. coś Ci wypadło jak kucnąłeś.... Xd

Sławek coś Ci wypadło jak kucnąłeś.... xD
Zgłoś
allshadows 2020-03-06, 11:36
spłonie na stosie
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-06, 11:37 3
bakus1233 napisał/a:

Ojej, chciał podpalić flagę i mu nie wyszło i teraz czujecie do gościa nienawiść. Ludzie czy z wami wszystko ok? Rozumiecie jakie to dziwne? Moim zdaniem dopóki koleś nie robi nikomu fizycznie krzywdy, to niech sobie robi takie głupoty, jego sprawa. Jakie to ma realne znaczenie? Moim zdaniem jeśli ktoś czuje do tej osoby nienawiść tylko z tego powodu, to znaczy, że prawdopodobnie ma wyprany mózg, bo widzi w kawałku materiału symbol za którego zniszczenie jest w stanie uszkodzić drugiego człowieka... i jeszcze prawo przewiduje karę za zniszczenie symbolu narodowego. W dziwnym świecie żyjemy.

Debil jesteś, bo gdyby ktoś na twoich oczach nasrał na zdjęcie twojej matki bądź ukochanej dokonując aktu znieważenia . To też bym ci powiedział a co ty w kawałku zadrukowanego papieru matkę upatrujesz ?
Zgłoś
poligon6 2020-03-06, 11:39 3
Jego flaga niech sobie pali. Ale powinien to zrobić w bardziej zaludnionym miejscu, do tego spalić jeszcze flage izraela i/lub tećzowych dewiantów. Czemu takim frajerom brakuje odwagi w głoszeniu pogladów?
Zgłoś
b................3 2020-03-06, 11:40 1
OpenStreetMaps napisał/a:

Debil jesteś, bo gdyby ktoś na twoich oczach nasrał na zdjęcie twojej matki bądź ukochanej dokonując aktu znieważenia . To też bym ci powiedział a co ty w kawałku zadrukowanego papieru matkę upatrujesz ?

Nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo nie mam wypranego mózgu i dostrzegam, że zdjęcie to zdjęcie, a nie moja matka.
Zgłoś
koras24 2020-03-06, 11:44 5
bakus1233 napisał/a:

Nie zrobiłoby to na mnie wrażenia, bo nie mam wypranego mózgu i dostrzegam, że zdjęcie to zdjęcie, a nie moja matka.

Na niektórych jak się pluje to mówią że deszcz pada.
Zgłoś
b................3 2020-03-06, 11:50
koras24 napisał/a:

Na niektórych jak się pluje to mówią że deszcz pada.

Tylko, że jeśli ktoś znieważa zdjęcie na którym jestem, to nie pluje na mnie a na zdjęcie. No nie jest tak? Ale ludzie tego nie dostrzegają i odbierają to w dziwny sposób utożsamiając się z róznymi rzeczami nie widząc tego, że tak naprawdę nimi nie są. Polecam książkę Anthony de Mello- przebudzenie. Tam jest fajnie opisane jak ludzie "śpią"
Zgłoś
w.k81 2020-03-06, 11:57
Bo to zwykły pedał był
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-06, 12:10 2
Mike David — Kill all the gays (and the faggots).mp3 Łapcie kto pierwszy ten lepszy bo moderacja zaraz to ususie. drive.google.com/open?id=1H7ebBvq2-lMJGZ9EJfAJwzV9_XBFPen-
Zgłoś
polakwrocek 2020-03-06, 12:14
Oby się mu w życiu wszystko tak udawało jak ten filmik.
Zgłoś
DIILorDIE30 2020-03-06, 12:17
Nic mnie tak dawno nie wkurwiło, co za chujoza jebana chuj mu na imieniny ktoś go dojedzie prędzej czy później....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem