📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak mu się nie podoba w Polsce, niech wyjedzie z kraju i zrzeknie się obywatelstwa .
Oczywiście po odsiadce...
Napisałbym huj mu w dupę, ale raczej by się ucieszył...
Oczywiście po odsiadce...
Napisałbym huj mu w dupę, ale raczej by się ucieszył...
Jakoś nie jestem tam mocno patriotą, bo Państwo dyma osoby produktywne, a nagradza bezrobotnych itd. lecz mam nadzieję iż nasi nie zapomną benzyny jak będą chcieli go odwiedzić, bo koleś ewidentnie zapomniał. Próba udowodnienia swojej wyższości ponad cale społeczeństwo, nie umiejąc spalić kawałka sztucznego materiału kiedyś skończyła by się na stosie.
Pojechał na jakieś zadupie żeby nikt go nie zajebał i nawet nie potrafił spalić flagi. No pajac i tyle, daje tylko wyraz słowu "ciota".
Lewacka atencyjna pizda życiowa. Lepa w ryj powinien wyłapać za to. Po komach na jego profilu wnoszę, że go podjebali a jak pojdzie siedziec to bankowo go prawilne chlopaku dopadna
Czy za znieważenie godła i flagi nie ponosi się odpowiedzialności karnej?
To jest odwaga a nie cipy z onr-u w maseczkach na manifestacjach. Tamci to są pizdy dopiero. Kutasy nazywające się patriotami a z patriotyzmem mają tyle wspólnego co ich hajlowanie i hitlerek na tapecie na telefonie.
Zrób to w knajpie albo innym miejscu publicznym chuju .. a nie na polu , z dala od ludzi .
miał odwagę pokazać ryja i nawet się przedstawił. Pewnie go dojadą za znieważenie ale i tak wykazał więcej odwagi niż zamaskowany ONRowiec życzący głośno pedałom i żydom śmierci...
Miles87 napisał/a:
To jest odwaga a nie cipy z onr-u w maseczkach na manifestacjach. Tamci to są pizdy dopiero. Kutasy nazywające się patriotami a z patriotyzmem mają tyle wspólnego co ich hajlowanie i hitlerek na tapecie na telefonie.
Że słucham co to jest? Dla Ciebie może i jest to odwaga pizdo całe życie przed kompem siedząca..
jak mozna.... To jest jak wyzywanie od kurew własnej matki a poza tym zgodnie z art 137 kodeksu karnego ten, kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
I już dzwonimy do płokułatuły
I już dzwonimy do płokułatuły
Stop making stupid people famous.
hipisx napisał/a:
Czy za znieważenie godła i flagi nie ponosi się odpowiedzialności karnej?
Ponosi się.
Wiecie co z nim zrobić.
Po obejrzeniu jego profilu stwierdzam niedojebanie psychiczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów