gdy widzi te wkurwiające chodzące zombie
gdy widzi te wkurwiające chodzące zombie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam jakiś cios wibrującej pięści musiał być , bo pani w różówym padła po kilku dobrych sekundach
Stare baby tak mają. Najpierw sprawdzają, czy w okolicy są jacyś kandydaci na rycerzy, co to nawet starą kurwę będą ratować, i gdy oceniają, że im się opłaci upierdolenie ubrania i ryzyko oczka, to nagle i teatralnie mdleją.
Największa frajda, gdy się pomylą w ocenie i nikt się nie ruszy.
Wtedy leżą, drą ryja, a po paru minutach wstają i wracają do domu.
Długo myślałem, że ludzie powinni się szanować, tak po prostu i także na chodnikach. Dalej tak myślę, ale chodzić między ludzkim gównem nauczyłem się dopiero niedawno... zdradzę wam sekret - trzeba udawać ślepego idiotę (zgadza się, udawać; tak naprawdę dobrze wiesz co robisz lub z kim się mierzysz) i kurwa zajęło mi to prawie 30 lat. Dlatego nie szkoda mi tych szanownych kobiet, dla których jak wiadomo świat jest tak niebezpieczny, że wszędzie muszą spodziewać się zagrożenia.
I tak, już zesrałem się myśląc o swej zajebistości + ręka wyruchana, a latarnia mego intelektu nie świeci zbyt jasno, mam to w dupie, takie są fakty kurde.
Tam jakiś cios wibrującej pięści musiał być , bo pani w różówym padła po kilku dobrych sekundach
uderzenie w piers moze zatrzymac serce, co ciekawe jesli bys spadal z wysokosci na linie i gwaltownie sie zatrzymal, to aorta moze wyskoczyc
Stare baby tak mają. Najpierw sprawdzają, czy w okolicy są jacyś kandydaci na rycerzy, co to nawet starą kurwę będą ratować, i gdy oceniają, że im się opłaci upierdolenie ubrania i ryzyko oczka, to nagle i teatralnie mdleją.
uderzenie w piers moze zatrzymac serce, co ciekawe jesli bys spadal z wysokosci na linie i gwaltownie sie zatrzymal, to aorta moze wyskoczyc
Babka dostała strzał w krtań i nie mogła złapać oddechu. Postała dopóki miała oddech i fiknęła.
Pierdolisz tak bo to nie twoja stara jebli na pasach, okradli pod sklepem czy jak tutaj pierdolneli bez powodu na chodniku.
Cwel najebany czy nie pierdolnal babki bez powodu bo jest smieciem ludzkim do utylizacji i tyle w temacie.
Takich ludzi to ja szanuję
W Radłowie ostatnio był spęd tych twoich idoli, jednego nawet odjebali
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów